Sincan’da U11 Futbol Turnuvası düzenlendi

Sincan Yaşam Merkezi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı öncesi, U11 Futbol Turnuvası düzenlendi. Minikler Zafer Kupası için yarıştılar.

Sincan’da U11 Futbol Turnuvası düzenlendi
Yayınlanma:

Ankara Büyükşehir Belediyesi Sincan Aile Yaşam Merkezi, 30 Ağustos Zafer Bayramı öncesinde düzenlediği U11 Futbol Turnuvası ile Ankara’daki Amatör Spor Kulüplerine destek sağladı.

Turnuvaya toplam 16 takım katıldı. Gün boyunca süren mücadelelerde amatör sporcular, Zafer Kupası'nı kazanmak için kıyasıya rekabet etti.

met-0435.jpg

Zafer Kupası'na katılan başkentli minikler, yarı final ve final karşılaşmalarında büyük bir heyecan yaşadı. Turnuvada Gazi Eğitim Spor Kulübü birinci olurken, Anadolu Balkan Spor Kulübü ise ikinci sırayı aldı.

krc-7390.jpg

16 TAKIM TURNUVAYA KATILDI

16 takımın turnuvaya katıldığını söyleyen Sincan AYM Futbol Antrenörü Fatih Özdemir, "Ankara Büyükşehir Belediyesi Sincan Aile Yaşam Merkezi olarak düzenledik turnuvayı. Turnuva çok güzel geçti. Turnuvanın finalinde Gazi Eğitim ve Anadolu Balkan Kulüpleri karşılaştı. Bundan sonraki süreçte de yine turnuvalarımız olacak. 29 Ekim'de de bir turnuvamız olacak" diye konuştu.

krc-7414.jpg

“ÇOK İYİ MAÇ ÇIKARDIK”

'Zafer Kupası'nı kazanan Gazi Eğitim Spor Kulübü sporcularından Mert Pehlivan, "Maç çok güzeldi. Biz de şampiyon olduk. Çok mutluyum" derken turnuvayı ikincilikle tamamlayan Anadolu Balkan Spor Kulübü sporcularından Mehmethan Eke ise, "Çok iyi maç çıkardık. İyi kurtarışlar yaptım. Takım arkadaşlarım da öyle. Yenildik sağlık olsun. Gazi Eğitim'i tebrik ederim" dedi.

met-0801.jpg

met-0624.jpg

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.