Sincan'da yeni anne-çocuk evi açıldı!

Sincan Belediyesi, Ertuğrul Gazi Mahallesi'nde 'Anne-Çocuk Oyun Evi'nin altıncısını hizmete açtı. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan da açılış töreninde Sincan'a yeni eserler kazandırmaya devam edeceklerini belirtti.

Sincan'da yeni anne-çocuk evi açıldı!
Yayınlanma:
Güncelleme:

Sincan Belediyesi tarafından hayata geçirilen oyun evleri, 3-6 yaş arası çocukların anneleriyle birlikte güvenli ve huzurlu bir ortamda sosyalleşmelerini ve kişisel gelişimlerine katkı sağlamayı amaçlıyor.

ÇOCUKLARIN SOSYAL BECERİLERİ GELİŞECEK

Oyunlarla eğitim modeli sunulan bu evlerde çocuklar eğlenerek öğreniyor, çeşitli alanlarda eğitiliyor ve dil öğrenme fırsatı buluyor. Haftanın altı günü hizmet veren bu oyun evlerinde çocuklar ayrıca iletişim ve konuşma becerilerini geliştiriyor. Ertuğrul Gazi Anne-Çocuk Oyun Evi, diğerleri gibi çocuklara bilişsel, duygusal ve sosyal becerilerini geliştirmeleri için fırsatlar sunuyor.

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, açılış töreninde yaptığı konuşmada, Ertuğrul Gazi Anne-Çocuk Oyun Evi'nin Sincan'a yeni bir hizmet halkası eklediğini belirtti ve bu hizmetin hayırlı olmasını diledi. Ercan, beş yılda birçok eser kazandırdıklarını, hizmet aşkı ve dava bilinciyle ilerlediklerini ve daha güzel projeler yapacaklarını vurguladı. Gençlere spor salonları, sahalar, kütüphaneler, kültür-kongre merkezleri, köy konakları, kreşler ve havuzlar gibi çeşitli hizmetler sunduklarını ifade eden Ercan, 300 bin metrekarelik alana sahip Sincan Park'ın bataklıktan cennet bahçesine dönüştüğünü ve büyük ilgi göreceğini, Arasta Sincan adıyla çarşı merkezinde modern bir AVM'nin önemli bir cazibe merkezi haline geldiğini söyledi.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.