Sincan’ın 'Cinli Köy'ünde 3 arkadaş ceset buldu

Ankara'nın Sincan ilçesine bağlı Kayı köyünde, halk arasında ‘cinli köy’ olarak bilinen yerleşim yerine sosyal medya için video çekmeye giden üç arkadaş, yaşlı bir adamın cesedini buldu.

Sincan’ın 'Cinli Köy'ünde 3 arkadaş ceset buldu
Yayınlanma:

Alperen Yılmaz, Ali Kirman ve Abdullah Demir isimli üç arkadaş, sosyal medya hesapları için paranormal olayları belgelemek amacıyla Kayı köyüne gittiler. Köyde video çekerken, yerde hareketsiz yatan bir adam gördüler. Önceleri baygın olduğunu düşünen arkadaşlar, adamın ölmüş olduğunu fark edince videoyu kapatıp jandarmayı aradılar.

AİLESİ TEŞEKKÜR ETTİ

Alperen Yılmaz, köydeki paranormal olaylara dair araştırmalar yaptıklarını ve bu nedenle Kayı köyüne gitme kararı aldıklarını belirtti. “Acaba paranormal vaka görür müyüz” düşüncesiyle yola çıktıklarını ifade eden Yılmaz, yaşadıkları olayı “çok kötü” olarak nitelendirdi. Cesedi bulmaları sayesinde köydeki cenazenin çürümekten kurtarıldığını ve ailesinin kendilerine teşekkür ettiğini aktardı.

ceset-sincan.jpg

“DUYGUSAL OLARAK SARSILDIK”

Ali Kirman, köye girdiklerinde kameraman arkadaşının cesedi fark ettiğini ve jandarmaya haber verdiklerini söyledi. Köyün kötü üne sahip olduğunu ve bunun kendilerini olumsuz etkilediğini belirten Kirman, olayın duygusal olarak kendisini sarstığını ifade etti.

sincan-kayi.jpg

“BU İDDİALAR DOĞRU DEĞİL”

Abdullah Demir, cesedi bulduklarında hemen jandarmayı aradıklarını ve köyde sadece iki kişinin yaşadığını söyledi. Cenazenin ölüme ne zaman gittiği konusunda kesin bilgi olmasa da, köyün heyelandan dolayı boşaltıldığı ve sosyal medyada ‘cinli köy’ olarak paylaşıldığı bilgisi verildi. Köy muhtarı, bu iddiaların doğru olmadığını ve köyün gerçek durumunu açıkladı.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.