Sincanlı futbolcular galibiyete doymuyor!

Sincan Belediyespor'un alt yapısı, başarılarıyla spor dünyasında adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor. Yeni sezonda da göz dolduran performanslarıyla rakiplerine nefes aldırmayan genç futbolcular, bir kez daha zirveye yerleşti. U-16 Futbol Takımı, grup mücadelesinde gösterdiği üstün performansla şampiyonluk ipini göğüsledi.

Sincanlı futbolcular galibiyete doymuyor!
Yayınlanma:

Yeşil sahalarda fırtına gibi esen Sincan Belediyespor altyapı takımları, geçtiğimiz sezon olduğu gibi 2022-2023 sezonunda da U-11, U-12, U-13, U-15, U-16 ve U-18 kategorilerinde şampiyonluklar elde etmişti. Yeni sezonda ise şampiyonluk şimdi U-16 futbol takımından geldi.

2023-2024 sezonunda geride kalan 12 maçlık maraton, Sincan Belediyespor'un gençlerinin zaferiyle sonuçlandı. U-16 futbol takımı, Elite A Ligi'nin 4. grubunda mücadele ettiği karşılaşmalarda 9 galibiyet, 2 beraberlik ve bir mağlubiyetle toplamda 12 maçta sahadan galip ayrılarak grubunu bir kez daha şampiyon olarak tamamladı.

Başarılarını, kulüp başkanı Süleyman Tarman ve Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'ın desteklerinden mahrum bırakmayan genç futbolcular, onlara teşekkürlerini iletti.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.