Sincanlı hanımlara sağlıklı yaşam semineri verildi

Sincanlı hanımların yoğun ilgi gösterdiği Hanım Konakları, sağlık seminerleri ile dikkat çekmeye devam ediyor. Fatma Aliye Hanımlar Konağı’nda gerçekleştirilen önemli bir seminerde, sağlıklı yaşama dair değerli bilgiler paylaşıldı. Katılımcılar, sağlıklı beslenme ve sporun önemi üzerine merak ettikleri tüm sorulara cevap buldular.

Sincanlı hanımlara sağlıklı yaşam semineri verildi
Yayınlanma:

Hanım Konakları, Sincanlı hanımlara meslek edinme ve keyifli vakit geçirme imkanı sunarken; aile, sağlık, kişisel gelişim, çevre ve toplum konularında da etkili seminerler düzenlemeye devam ediyor. Sincan İlçe Sağlık Müdürlüğü işbirliği ile gerçekleştirilen bu sağlıklı yaşam semineri ise büyük ilgi gördü. Seminerde, dengeli beslenmeye yönelik altın değerinde tavsiyeler verildi. Günlük protein alımının önemi vurgulandı ve şekerli, gazlı, karbonhidrat değeri yüksek ürünlerden kaçınılması gerektiği belirtildi. Ayrıca, sağlıklı yaşamın vazgeçilmezi olan sporun önemi üzerinde duruldu. Katılımcılara örnek bir program sunularak, düzenli yürüyüş yapmanın faydaları anlatıldı.

aaa.jpg

Hanım Konakları'na katılmak ve detaylı bilgi almak isteyenler, 444 4 762 numaralı Sincan Belediyesi çözüm merkezini arayabilir. Ayrıca, haftalık program bilgilerine belediyenin sosyal medya hesapları üzerinden ulaşılabilir.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.