Sincanlılar hafta sonu sanata doyacak

Sincan Belediyesi, vatandaşlar için kültür ve sanat etkinlikleri sunmaya devam ediyor. Bu kapsamda hafta sonu Lale Konferans ve Tiyatro Salonu'nda, çocuklar için "Ayşe'nin Masal Dünyası", yetişkinler için ise "Deliler Koğuşu" adlı tiyatro oyunları sahnelenecek.

Sincanlılar hafta sonu sanata doyacak
Yayınlanma:

Sincan Belediyesi'nin kültür ve sanat etkinlikleri, yeni sezonda hem çocuklar hem de yetişkinler için dopdolu bir program sunuyor. Bu hafta sonu da Lale Konferans ve Tiyatro Salonu'nda, çocuklar için "Ayşe'nin Masal Dünyası", yetişkinler için ise "Deliler Koğuşu" adlı tiyatro oyunları sahnelenecek.

Belediye, ücretsiz tiyatro oyunlarıyla hem çocukların hem de yetişkinlerin büyük ilgisini çekiyor. Her hafta sonu Lale Konferans ve Tiyatro Salonu’nda eğlenceli ve düşündürücü oyunlar izleyicilerle buluşuyor. Bu hafta sonu, çocuklar için "Ayşe'nin Masal Dünyası" oyunu sahnelenecek. 26 Ekim Cumartesi ve 27 Ekim Pazar günleri saat 13.00 ve 15.00'te iki seans halinde çocukların karşısına çıkacak.

Yetişkinler için ise "Deliler Koğuşu" adlı yeni bir oyun sahneleniyor. Akıl hastanesinde yaşayan hastaların geçmişleriyle yüzleşmesini konu alan bu oyun, 26 Ekim Cumartesi saat 20.00'de ilk gösterimiyle seyirciyle buluşacak. Aynı oyun, 27 Ekim Pazar günü de yine saat 20.00'de sahnelenecek.

Sezon başından bu yana, Sincan Belediyesi’nin tiyatro oyunları 5 bin 800'ü çocuk olmak üzere toplamda 8 bin kişiyi ağırladı. Tiyatro severler, oyunları keyifle izleyerek Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'a bu sanatsal faaliyetler için teşekkür etti.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.