'Soğuksu Bungalov Evleri' çok yakında doğa tutkunlarını ağırlayacak!

Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde çalışmalarına devam edilen 'Soğuksu Bungalov Evleri' projesi yakında tamamlanacak. Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar tarafından paylaşılan proje, doğa tutkunlarına ev sahipliği yapacak.

'Soğuksu Bungalov Evleri' çok yakında doğa tutkunlarını ağırlayacak!
Yayınlanma:

COVID-19 pandemisinden sonra bulaşıcı hastalıklara karşı, bireyselliğe yönelen vatandaşlar, kalabalık ortamlar yerine sessiz sakin konaklayabilecekleri mekânlar araştırmaya başladı. Deyim yerindeyse 'herkesin kabuğuna çekildiği' bir dünya oluştu.

Çok sayıda vatandaş, şehrin sıkıcı havasından kurtulmak için daha sakin ve şehre uzak olan olan alanları tercih etmeye başladı. Tatillerde dahi, kalabalık oteller yerine butik oteller dikkat çekmeye başladı.

''SOĞUKSU BUNGALOV EVLERİMİZİ KAZANDIRMAYA ÇOK AZ KALDI''

Başkent Ankara'nın en yeşil ilçelerinden biri olan Kızılcahamam'da da vatandaşların bu çağrısına kulak veren bir proje başlatıldı. Çam ormanlarının içine konumlandırılmış bu projede, Soğuksu Bungalov Evleri tamamlandığında vatandaşlara hizmet verecek.

Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar tarafından paylaşılan proje için şu ifadeler kullanıldı:

''Oksijen deposu Kızılcahamam’ımıza, muhteşem çam ormanları içerisinde Soğuksu Bungalov Evlerimizi kazandırmaya çok az kaldı. Yapım aşamasında sona geldiğimiz projemizin detaylarını hemşehrilerimiz ve misafirlerimiz için büyük bir titizlikle tamamlıyoruz.''

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.