Sokak Sanatçısı Neşet Kırmızıgül, ABB'yi aştı ama esnafı aşamadı!

Keçiören Ufuktepe’de oturan Bolulu Neşet Kırmızıgül, Ankaralılara sokakta türkü ve oyun havası söyleyerek vatandaşı mutlu ediyor. Esnaflardan şikayetçi olan Kırmızıgül, hafta içi Sıhhiye Köprüsü, hafta sonu ise Ulus Samanpazarı çevresinde konser veriyor. Belediye'den izin alan sokak sanatçısı, esnafa takıldı.

Sokak Sanatçısı Neşet Kırmızıgül, ABB'yi aştı ama esnafı aşamadı!
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: GÜNSU ÖZMEN

Keçiören Ufuktepe'de oturan Bolulu Neşet Kırmızıgül, son yıllarda Ankara'nın çeşitli bölgelerinde düzenlediği sokak konserleri ile dikkat çekiyor. Kırmızıgül, genellikle hafta içi Sıhhİye Köprüsü üzerinde ve Hacettepe Hastanesi yanında, hafta sonları ise Ulus Samanpazarı kuyumcular bölgesinde performans sergiliyor.

"BEŞ YILDIR BU İŞİ YAPIYORUM"

Kırmızıgül, sokak konserlerini yaklaşık beş-altı yıldır düzenlediğini belirterek, “Her gün Ankara'nın çeşitli bölgelerinde konser veriyorum. Konserlerimde genellikle türkü ve oyun havaları seslendiriyorum. Halk bu performanslardan memnun ve hatta bazı vatandaşlar bana para da veriyor. Ben halka hizmet ediyorum ve onların dua etmeleri gerektiğini düşünüyorum.” şeklinde konuştu.

sokak-sanatcisi.jpg

ESNAFLAR SESTEN RAHATSIZ OLUYOR

Kırmızıgül, bazı esnafların konserlerin sesinden rahatsız olduğunu belirterek, “Ankara Büyükşehir Belediyesinden izin alıyorum ancak bazı esnaflar, sesten rahatsız olduklarını söyleyerek beni uzaklaştırmaya çalışıyor. Bu durum beni üzüyor. Esnafın rahatsızlığı nedeniyle bazen konserlerimi yapmakta zorluk çekiyorum.” diyerek dert yandı.

sokak-sanatcisi-1.jpg

"HALKA HİZMET EDİYORUM"

Kırmızıgül, halkın kendisine genellikle olumlu tepkiler verdiğini ve sokak konserlerinin vatandaşlar tarafından beğenildiğini belirtti. Bolulu Neşet Kırmızıgül, sokak konserlerinin Ankara'nın sosyal hayatına katkıda bulunduğunu ve müziğin herkese mutluluk getirdiğini de savundu.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.