SON DAKİKA | Ankara Sincan'da fabrikada yangın çıktı: Ekipler yangını kontrol altına aldı!

Ankara Sincan'da bulunan bir fabrikada yangın çıktı. Çıkan yangının ardından ekipler hemen yangına müdahale etti. Uzun uğraşlar sonucu yangın kontrol altına alındı.

SON DAKİKA | Ankara Sincan'da fabrikada yangın çıktı: Ekipler yangını kontrol altına aldı!
Yayınlanma:
Güncelleme:

Ankara'da bulunan bir elektronik fabrikasında meydana gelen yangın, ısıtıcıdan çıkan kıvılcımın kartonlara sıçramasıyla başladı. Sabah 09.45'te ikinci katında ortaya çıkan olay, kısa sürede tesisin tümünü saran alevlere dönüştü. İtfaiye ekiplerinin yoğun çabalarıyla yangın kontrol altına alındı.

ISITICIDAN ÇIKAN KIVILCIM YANGINA NEDEN OLDU

Yangının, fabrikanın kart işleme bölümünde bulunan paketleme kısmında çıktığı belirtildi. Isıtıcıdan çıkan kıvılcımın hızla kartonlara sıçramasıyla yangın büyüdü, personel ise alevleri fark eder etmez güvenli bir şekilde fabrikayı terk etti.

Olay yerine intikal eden itfaiye ekipleri, yangına müdahale etmek için çalışmalara başladı. Ancak, alevlerin hızla yayılması ve kontrol altına alınmaya direnmesi sebebiyle ekipler zorlu bir mücadele verdi. Ölü ya da yaralı olmazken, itfaiye ekiplerinin büyük çabasıyla beraber yangın kontrol altına alındı.

YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI

konus.jpg

Fabrikanın Genel Müdürü Yaman Tunaoğlu, yaptığı açıklamada, ilk aldıkları bilgiye göre, yangının sabah saatlerinde paketleme alanında çıktığını söyledi.

İşçilerin hemen Sincan Organize Sanayi Bölgesi'ndeki itfaiyeye haber verdiğini aktaran Tunaoğlu, çok sayıda itfaiye ekibinin müdahalesiyle yangının kontrol altına alındığını bildirdi.

Yangında herhangi bir işçinin yaralanmadığını, yangının maddi boyutunu da henüz bilmediklerini belirten Tunaoğlu, "Hızlı bir şekilde yayılıyordu ama ekipler kontrol altına aldı. Umarım böyle atlatmış olacağız." diye konuştu.

Bu arada, yangının çıktığı sırada panik atağı bulunduğu kaydedilen bir kadın işçi fenalık geçirdi. İşçiye, olay yerindeki sağlık ekiplerince müdahale edildi.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.