Suat Kılıç'tan Saadet Partisi'ne afiş tepkisi!

Yeniden Refah Partisi Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Suat Kılıç, afişlerine yönelik Saadet Partisi tarafından yapılan 'etiket oyununa' sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

Suat Kılıç'tan Saadet Partisi'ne afiş tepkisi!
Yayınlanma:

Yerel seçimlere sayılı günler kala Ankara'nın dört bir yanı siyasi partilerin ve adayların afişleriyle donatıldı. Türkiye'nin birçok yerinden zaman zaman afis asma gerginliği haberleri kamuoyunda yer alırken; bu seferki afiş tepkisi Ankara'da Yeniden Refah Partisi'nden geldi.

Daha önce Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayları Mansur Yavaş, Turgut Altınok ve Cengiz Topel Yıldırım arasında eleştiri konusu olan afiş olayı, bu sefer de Yeniden Refah Partisi ve Saadet Partisi arasında yaşandı.

anadolugazete.com.tr'nin 23 Şubat'ta gündeme getirdiği "ABB Başkanı Mansur Yavaş'a Yıldırım ve Ünal'dan Afiş tepkisi" haberine bir yenisi daha eklendi. Bu sefer de Yeniden Refah Partisi Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Suat Kılıç, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Hiç değilse 'Milli Görüş Belediyeciliği' diyen arkadaşlar yapmasaydı bunu!" sözleriyle sitem etti.

suat-kilic2.jpg

Kılıç, paylaşımına kendi afişinin üzerine Saadet Partisi'nin amblemlerinin yer aldığı afişlerin ve sticker kaplamaları paylaşarak "Afişlerimizde sticker ile kafa karıştırma müdahalesi yakışmadı." eleştirisinde bulundu.

VATANDAŞLAR NE DİYOR?

Kılıç'ın paylaşımının altına X kullanıcıları şu yorumları yazdı:

"Benim kafam karıştı o yüzden oylar Hüda Para."

"Sayın Suat Kılıç bu afişteki en belirgin yüz size ait.. En genç bakan namınız yürümeye devam ediyor Sticker dikkatimi çekmemişti ama açıklamanızla saadetli arkadaşların sticker etkisinden daha büyük reklam yapmış oldunuz sanki..."

Suat bey böyle oyunlara gelecek olan en son insanlardan olmalısınız bir kişi böyle yanlış bir davranış yapmış bunu saadet partisine yakıştırmak doğru değil Hele hele @SaadetPartisi'nin buna hiç ihtiyacı yok saygılar iyi çalışmalar..."

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.