Sudan Cumhurbaşkanı'nın oğlu Ankara'da trafik kazasına karıştı, ağır yaralandı

Sudan Cumhurbaşkanı Abdulfettah el-Burhan'ın oğlu Mohamed A. Fatah Elburhan Rahman, Ankara'da motosikletiyle karıştığı kaza sonucunda ağır yaralandı ve yoğun bakıma alındı.

Sudan Cumhurbaşkanı'nın oğlu Ankara'da trafik kazasına karıştı, ağır yaralandı
Yayınlanma:

Kazada, Rahman'ın kullandığı motosikletin, önünde seyreden bir hafif ticari araca çarpması sonucu meydana geldiği belirtildi. Olayın ardından sağlık ve polis ekipleri sevk edilirken, Rahman'ın ağır yaralı olduğu tespit edildi ve Bilkent Şehir Hastanesi'ne kaldırılarak yoğun bakım servisine alındı. Kazada yaralanan kişinin Sudan Cumhurbaşkanı'nın oğlu olduğu ve hayati tehlikesinin devam ettiği ifade edildi. Polis, kazayla ilgili inceleme başlattı.

Bu olay, Türkiye'de devlet liderlerinin çocuklarının karıştığı kazalara bir örneği daha oluşturdu. Öte yandan, İstanbul'da geçtiğimiz aylarda yaşanan benzer bir olayda, Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlu Muhammed Hasan Şeyh Mahmud'un kullandığı otomobilin motosiklete çarpması sonucu motokurye Yunus Emre Göçer hayatını kaybetmişti. Mahkeme tarafından yapılan değerlendirme sonucunda Mahmud, "taksirle ölüme neden olma" suçundan 3 yıl hapis cezasına çarptırılmıştı. Bu ceza daha sonra 2 yıl 6 aya indirilmiş ve adli para cezasına çevrilmişti.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.