Süleyman Acar, Kızılcahamam esnafından destek istedi

Cumhur İttifakı Kızılcahamam Belediye Başkan Adayı Süleyman Acar, sanayi esnaflarını tek tek ziyaret ederek hem esnafın talebini dinledi hem de 31 Mart seçimlerinde destek istedi.

Süleyman Acar, Kızılcahamam esnafından destek istedi
Yayınlanma:

Kızılcahamam'da yeniden aday gösterilen Başkan Acar, saha çalışmalarını hızlandırdı. Seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretleri yapan Süleyman Acar’a AK Parti Kızılcahamam İlçe Başkanı Güray Altunay ve MHP Kızılcahamam İlçe Başkanı Nuri Odacı da eşlik etti.

İlçedeki esnafı tek tek ziyaret ederek talepleri dinleyip çözüm önerileri sunan Cumhur İttifakı Kızılcahamam Belediye Başkan Adayı Süleyman Acar, “Esnafla soba başında sohbet ederek, hem elimizi hem gönlümüzü ısıttık.” dedi.

sacar.jpg

Sanayi ve emekçilerin önemine vurgu yapan Acar, büyük beceri isteyen zanaatların devam ettirilmesinin önemli olduğuna dikkati çekti. Şehrin gelişmesinde ve orta ölçekli ekonomiye katkısından ötürü zanaatkârların büyük rol oynadığını ifade eden Süleyman Acar, esnafların her zaman yanında olduğunu vurguladı.

sacar1.jpg

Süleyman Acar, "Bu şehirde hizmetkarlık yapmak bizler için bir şanstır.” diyerek hemşehrilerinden destek ve dualarını istedi.

Sanayi esnafı da Süleyman Acar'ın ziyaretinden dolayı memnuniyetlerini dile getirerek teşekkür etti.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.