Taha Akgül Karakucak Güreşleri başlıyor

Ankara 24-25 Ağustos’ta Cumhuriyet tarihinin en büyük "Karakucak Güreşlerine" ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Taha Akgül Karakucak Güreşleri adı altında düzenlenecek festival Bağlum Stadyumu’nda gerçekleşecek ve 1500 güreşçiyi bir araya getirecek.

Taha Akgül Karakucak Güreşleri başlıyor
Yayınlanma:

Festival adını dünya şampiyonu milli güreşçimiz Taha Akgül’den alıyor. İlk kez düzenlenecek olan Geleneksel Taha Akgül Karakucak Güreşleri, hem Ankara'dan hem de Türkiye'nin dört bir yanından sporcuları ve izleyicileri bir araya getirecek. Taha Akgül Karakucak Festivali, güreş sporuna olan ilgiyi artırmayı ve bu geleneksel sporu genç nesillere tanıtmayı amaçlıyor.

BAĞLUM STADYUMU'NDA GÜREŞ COŞKUSU

Bağlum Stadyumu, iki gün boyunca birbirinden çekişmeli güreş müsabakalarına sahne olacak. Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) ve Keçiören Belediyesi’nin titizlikle hazırladığı bu etkinlik, sporseverlere büyük bir coşku yaşatacak. Stadyumda gerçekleşecek güreşler, hem izleyicilere heyecan dolu anlar sunacak hem de sporcular için büyük bir mücadele alanı olacak.

TÜM ANKARA HALKI DAVETLİDİR

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) ve Keçiören Belediyesi, 24-25 Ağustos'ta düzenlenecek olan Taha Akgül Karakucak Güreşlerine tüm Ankaralılar davetlidir. Cumhuriyet tarihinin en büyük Karakucak güreşlerini yerinde izlemek ve bu tarihi ana tanıklık etmek isteyenler Bağlum Stadyumu’nda yerlerini alacak.

ANKARA HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.