TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken’den 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yayımladığı yazılı mesajda, Türk milletinin azim, kararlılık ve vatanseverlikle kazandığı zaferin, sadece askeri bir başarı olmadığını, aynı zamanda milletimize güç ve cesaret aşıladığını vurguladı.

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken’den 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı
Yayınlanma:

Palandöken, mesajında 30 Ağustos 1922’de Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde kazanılan Büyük Taarruz’un, milletimizin var olma mücadelesinin zirvesi olduğunu ifade etti. Bu zaferin, işgal altındaki vatan topraklarının düşmandan temizlenmesiyle birlikte Cumhuriyet’in temellerini attığını belirten Palandöken, "Bugün bize düşen en büyük görev, atalarımızın kanlarıyla sulanmış bu toprakları sonsuza kadar korumak ve Cumhuriyetimizin temel değerlerine sahip çıkmaktır" dedi.

“GELECEK NESİLLERE ZAFERİN ANLAMINI ÖĞRETMELİYİZ”

Palandöken, genç nesillere 30 Ağustos Zaferi’nin anlamını ve önemini öğretmenin, birlik ve beraberliği güçlü tutmanın hayati önem taşıdığını vurguladı. "Zaferin 102. yıl dönümünü büyük bir gurur ve onurla kutluyorum" diyerek sözlerine son veren Palandöken, bu önemli günün her daim hafızalarda canlı tutulması gerektiğini belirtti.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.