TESK Genel Başkanı Palandöken: “Deprem bölgesinde mücbir sebep uzatıldı”

Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, 6 Şubat 2023'te meydana gelen Kahramanmaraş merkezli deprem nedeniyle uygulanan mücbir sebep halinin 30 Kasım 2024 tarihine kadar uzatıldığını duyurdu.

TESK Genel Başkanı Palandöken: “Deprem bölgesinde mücbir sebep uzatıldı”
Yayınlanma:

Palandöken, bu uzatmanın esnaf ve sanatkârlar için önemli bir adım olduğunu belirtti.Palandöken, mücbir sebep halinin uzatılmasının, deprem bölgelerindeki esnaf ve sanatkârların mağduriyetlerini gidermede olumlu bir gelişme olduğunu ifade etti. "Bu karar, esnaf ve sanatkârlarımızın işlerinin başına geçip tekrar ayağa kalkmaları için büyük bir destek sağladı," dedi.

HAZİNE VE MALİYE BAKANI ŞİMŞEK’E TEŞEKKÜR

Mücbir sebep halinin uzatılması yönündeki taleplerinin Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek tarafından olumlu karşılandığını belirten Palandöken, bu kararın bölge esnafını memnun ettiğini vurguladı. "Deprem bölgelerinde hayatın normale dönmesi, esnaf ve sanatkârların vergilerini ödeyebilmesi için önemli. Bu nedenle, talebimize olumlu yanıt veren Hazine ve Maliye Bakanımız Mehmet Şimşek ve tüm emeği geçenlere camiam adına teşekkür ediyorum," ifadelerini kullandı.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.