TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’ndan 30 Ağustos mesajı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, 30 Ağustos 1922'de kazanılan büyük zaferin, milletimizin birlik ve beraberliğini simgelediğini belirtti. Hisarcıklıoğlu, bu özel günün Türk milleti için bir gurur kaynağı olduğunu ifade etti.

TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’ndan 30 Ağustos mesajı
Yayınlanma:

Hisarcıklıoğlu, mesajında, 30 Ağustos Zaferi'nin dünyada emsali olmayan bir kararlılık ve inançla kazanıldığını vurguladı. Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde elde edilen bu zaferin, Türk milletinin bağımsızlık ve vatan sevgisinin bir yansıması olduğunu söyledi.

"BARIŞTAN YANA OLAN MİLLETİMİZ, BAĞIMSIZLIĞINA GÖZ DİKTİRMEMİŞTİR"

Hisarcıklıoğlu, Türk milletinin her zaman barıştan yana olduğunu, ancak bağımsızlığına ve vatanına yönelik tehditler karşısında hiçbir fedakârlıktan kaçınmadığını belirtti. Bu duruşun, milletimizin karakterinin bir parçası olduğunu ifade eden Hisarcıklıoğlu, "Vatan, millet, bağımsızlık ve bayrak gibi değerlerimiz için canlarını feda eden, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm şehit ve gazilerimize şükran ve minnet duygularımızı sunuyoruz" dedi.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.