Trendyol 1. Lig: Ankara Keçiörengücü, Bolusporla berabere kaldı

Ankara Keçiörengücü'nün Trendyol 1. Lig'in 4. haftasında Boluspor ile oynadığı ve 1-1 berabere kaldığı maçın ardından teknik direktör Ersan Parlatan, kaçırdıkları penaltının maçın "kırılma anı" olduğunu belirtti.

Trendyol 1. Lig: Ankara Keçiörengücü, Bolusporla berabere kaldı
Yayınlanma:

Basın toplantısında açıklamalarda bulunan Parlatan, maçın başında güzel bir hücum organizasyonu ile öne geçtiklerini ve iyi pozisyonlar bulduklarını ifade etti.

"Penaltı kaçabilir ama bizim adımıza kırılma anı oldu çünkü bu dakikadan itibaren ilk yarının sonuna kadar oyundan biraz koptuk. Kafalar biraz kaçan penaltı pozisyonunda kaldı."

"İLK GALİBİYETİ ALMAK İSTİYORUZ"

İkinci yarıda oyunun dengeli geçtiğini belirten Parlatan, son 15-20 dakika içinde gol için girişimlerde bulunduklarını ve pozisyonlar yakaladıklarını ifade etti. Rakibin geçiş oyunlarında 2-3 tehlikeli atağı olduğunu da belirten Parlatan, galibiyete biraz daha yakın olduklarını ve seyircileri önünde ilk galibiyetlerini almak istediklerini söyledi:

"Seyircimiz önünde kazanmak, sahamızda ilk galibiyetimizi almak istiyorduk. Oyuncularıma bu çabayı gösterdikleri için teşekkür ediyorum. Bu takımla daha iyi işler yapacağız."

BOLUSPOR ANTRENÖRÜ FİKRET ÇELİKTAŞ'IN GÖRÜŞLERİ

Boluspor'un antrenörü Fikret Çeliktaş, maçın başlangıcını kötü bulduklarını ve 29. dakikaya kadar istedikleri tempoyu yakalayamadıklarını belirtti. Ancak, kaçan penaltının ardından takımın toparlandığını ve istenilen oyunu sergilemeye başladıklarını ifade etti.

"MAÇIN SONLARINA DOĞRU GALİBİYETE ULAŞABİLİRDİK."

Yeni transferlerin takıma henüz tam anlamıyla adapte olamadığını söyleyen Çeliktaş, eksiklerin olduğunu ve yeni transferleri adapte ederek daha iyi bir takım olmayı hedeflediklerini belirtti. Boluspor'un yetenekli oyunculara sahip olduğunu vurgulayan Çeliktaş, bu oyuncuların sahada oyunlarını sergilediğinde daha iyi bir Boluspor izleteceklerini söyledi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.