Turgut Altınok Keçiören'de vaatlerini sıraladı: Kentsel dönüşüm çalışmalarına hız vereceğiz

Keçiören'de yapılan Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılış töreninde konuşan Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkan Adayı Turgut Altınok, Keçiören'de kentsel dönüşüm çalışmalarına hız vereceğini söyledi.

Turgut Altınok Keçiören'de vaatlerini sıraladı: Kentsel dönüşüm çalışmalarına hız vereceğiz
Yayınlanma:

Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkan Adayı ve aynı zamanda Keçiören Belediye Başkanı olan Turgut Altınok, Keçiören'de seçim koordinasyon merkezinin açılışını gerçekleştirdi.

Açılış programında konuşan Altınok, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı olması durumunda Keçiören'de kentsel dönüşüm çalışmalarına hız vereceğini belirtti. Ayrıca, ilçede 2019'da başlattığı kentsel dönüşüm planının ABB Başkanı Mansur Yavaş tarafından engellendiğini iddia etti.

aa-20240309-33940507-33940506-cumhur-ittifakinin-abb-baskan-adayi-altinok-keciorende-secim-koordinasyon-merkezi-acilisina-katildi.png

Keçiören'e hizmet ettiğini ifade eden Altınok, Yavaş'ın verdiği sözleri tutmadığını ileri sürdü.

Keçiören'in her sokağı, kaldırımında hizmeti ve ayak izinin olduğunu kaydeden Altınok, Keçiören'in bir zamanlar gecekondu olduğunu anımsattı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş'ı eleştiren Altınok, şunları kaydetti:

"Keçiören'de bir hizmeti var mı? Keçiören'e hizmet etti mi? Hayır. Verdiği sözleri tuttu mu? Hayır. Fatih Köprüsü'nü yapacağım dedi 5 yıl önce, sözünü tutmadı. Biz az bir bütçeyle nice eserler nice hizmetler yaptık. İnşallah Atatürk Cumhuriyet Kulemizi mart ayı içerisinde açacağız."

Altınok, seçilmesi halinde Fatih Köprüsü'nü yıkarak, yenisini yapacağını ve bu şekilde trafik probleminin çözülmesine katkı sağlayacağını belirtti.

aa-20240309-33940507-33940505-cumhur-ittifakinin-abb-baskan-adayi-altinok-keciorende-secim-koordinasyon-merkezi-acilisina-katildi.png

Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazanması halinde, ilçeye daha fazla hizmet götüreceğini ifade eden Altınok, Cumhur İttifakı'nın Keçiören Belediye Başkan Adayının Zafer Çoktan olduğunu hatırlattı.

CHP'nin Keçiören adayına ilişkin Altınok, şöyle konuştu:

"CHP'nin Keçiören'de ithal adayı vardır, ithaldir. Keçiörenli değil, Keçiören'i bilmez, Keçiören'in sokaklarını tanımaz, Keçiören'in insanını bilmez, Keçiören'in ruhunu bilmez. Bizim Keçiören'deki hizmetlerimiz artarak devam edecek. Tabii biz büyükşehrin ambargosuna rağmen Ankara Büyükşehir Belediyesinin yapamadığı birçok eseri ve hizmetleri gerçekleştirdik.".

Programa; MHP Ankara İl Başkanı Alparslan Doğan, MHP Keçiören İlçe Başkanı Metin Bayrakçı ve AK Parti Ankara İl Başkan Yardımcısı Cemal Güngör'ün de katıldı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.