Turgut Altınok'tan ABB çalışanlarına ve çiftçilere müjde geldi!

Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, seçimleri kazanmaları halinde ABB'de çalışan işçilerin maaşlarına zam yapacakları vaadinde bulundu.

Turgut Altınok'tan ABB çalışanlarına ve çiftçilere müjde geldi!
Yayınlanma:

31 Mart'a sayılı günler kala, belediye başkan adaylarının vaatleri de hızlandı. Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, seçim çalışmaları kapsamında geldiği Beypazarı'na ABB çalışanlarına zam müjdesi verdi.

Seçim çalışmaları kapsamında Ankara'nın ilçelerini ziyaret eden Turgut Altınok'un bugünkü durağı Beypazarı oldu. Altınok burada yaptığı açıklamada, seçimleri kazanmaları halinde ABB'de kimsenin rızkıyla uğraşmayacakları sözünü verdi. ABB'de işten çıkarma olmayacağını hatırlatan Altınok, "Hiçbir işçimizi işten çıkarmayacağız. Ankara Büyükşehir Belediyesi hiç zam yapmadı. Seçim gelirken de yüzde 70 zam yaptı. Belediyede çalışanlar diyorlar ki 'Biz öyle bir zam almadık'. Göreve gelir gelmez Ankara Büyükşehir Belediyesinde çalışan işçilerimizin maaşlarına zam yapacağız." dedi.

beypazari-altinok.jpg

ÇİFTÇİYE MAZOT DESTEĞİ SÖZÜ

Beypazarı Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışına katılan Cumhur İttifakı ABB Başkan Adayı Turgut Altınok, ilçe esnafını da ziyaret etti. Çiftçiye ve tarıma destek vereceklerini belirten Altınok, "Hükümet imkanlarımızla beraber Beypazarı’mızı daha da güzelleştireceğiz. Beypazarı’na daha çok yerli ve yabancı turist gelecek. Tarıma ciddi destek vereceğiz. Biliyorsunuz 100 litrelik mazot desteği veriliyor. Bunu 500 litreye çıkaracağız." diye konuştu.

beypazarisecim.jpg

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan'ın çalışmalarından övgüyle bahseden Altınok, "Beypazarı'nda kimsenin ayağı çamura değmiyor. Tuncer Başkan burada bu hizmetleri yapmış; fakat altyapısı olmayan, su ve kanalı olmayan bir tane köyümüz kalmayacak. Spor tesisleri yapacağız, voleybol sahası yapacağız. Her köyden de bir tane eleman alacağız. Bu kişi parklara bakacak." diye konuştu.

altinokbeypazari.jpg

İŞÇİLERE SÖZ VERDİ

Belediyelerde çalışan hiçbir işçinin işten çıkarılmayacağını vurgulayan Turgut Altınok, "Kimsenin rızkıyla uğraşmayacağız. Hiçbir işçimizi işten çıkarmayacağız. Göreve gelir gelmez Ankara Büyükşehir Belediyesinde çalışan işçilerimizin maaşlarına zam yapacağız. İşçilerimiz rahat uyusunlar. Doğalgaz yardımını 500 TL'den bin TL'ye çıkaracağız." şeklinde konuştu.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.