Türk şirketi One More International, dünya çapında büyüyor

Dünya network ticareti yapanlar sıralamasında 127. sırada yer alan Gürkan Kandemir, One More İnternational firmasında en üst kariyer olan Diomand Master kariyerinde, dünyada çok kazananlar listesinde yer alıyor.

Türk şirketi One More International, dünya çapında büyüyor
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: SÜMER TAŞKIRAN

Ankara Kızılay Karanfil Sokak’ta satış İletişim Ofisi ve Eğitim Merkezi olan, Türkiye merkezli One More International, 9 yıl önce kurulan bir network marketing şirketi olarak varlığını sürdürüyor. Şirket, transdermal teknoloji kullanarak ürettiği gıda takviyeleri, kozmetik ürünleri ve kişisel bakım ürünleri, 153 ülkeye mikro ihracat yoluyla dünyanın pek çok yerine ulaşıyor.

İHTİYACA GÖRE DERİYE TAKILAN BANTLAR, DERİDEN EMİLİM SAĞLIYOR

Üniversite yıllarında network marketing sektörü ile tanışan ve sonrasında aktif rol alan Kandemir, anadolugazete.com.tr muhabiri Sümer Taşkıran ile yaptığı özel röportaj’da şirketin hızlı büyümesinin ardındaki itici gücün transdermal teknoloji olduğunu belirterek şu ifadelere yer verdi: "Transdermal teknoloji, yani bant formatındadır. İhtiyaca göre deriye takılan bantlar, deriden emilim sağlıyor. Bu bağlamda bu birçok kişi çok daha hızlı sonuç alabiliyor. Ürün konseptine baktığımızda, gıda takviyeleri diyebileceğimiz, sağlık için kullanabileceğiniz vitamin bantları, kozmetik ürünlerimiz var.Firmanın ürünleri, Türkiye'de Sağlık Bakanlığı Tıbbi Cihaz Kurumu tarafından onaylanmıştır. Şirketin ürünleri ayrıca Amerika Birleşik Devletleri'nde FDA onayı ve dünya çapında 20'den fazla ülkede yerel onaylara sahiptir. Bunun yanı sıra One More International, son yıllarda özellikle Endonezya, Malezya, Hindistan, Kazakistan ve Özbekistan gibi Asya Pasifik ülkelerinde önemli bir büyüme kaydetti. One More İnternational olarak bu ülkelerde yerel ofisler açıp pazardaki varlığımızı güçlendirmeyi hedefliyoruz.”

rop.jpg

TÜRK ŞİRKETİ OLARAK BİR ÇOK ÜLKEDE CİROYU ÜLKEMİZE GETİRİYORUZ

One More International'da önemli başarılara imza atan Gürkan Kandemir, şirketin Türkiye'yi dünyada network marketing sektöründe önemli bir noktada temsil ettiğine dikkat çekti. Kandemir, "Bir Türk şirketi olarak birçok ülkedeki ciroyu Türkiye'ye getiriyoruz ve bu sektörde birçok şey başarabileceğimizi gösterdik" dedi.

One More ürünleri arasında, evdeki can dostlarımız olan ev hayvanları için de ‘pawsy’ ürünler de mevcut. Şirket önümüzdeki yıllarda dünya çapında lider network marketing şirketlerinden biri olmayı hedefliyor. Şirket, bu hedefe ulaşmak için yeni pazarlara açılmaya ve ürün portföyünü genişletmeye devam edecek.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum