Türkiye'nin en büyük akvaryumu Aquavega ziyaretçilerini bekliyor

Ankara'nın kalbinde yer alan Aquavega Akvaryumu, hem çocuklar hem de yetişkinler için eşsiz bir deniz altı macerası sunuyor.

Türkiye'nin en büyük akvaryumu Aquavega ziyaretçilerini bekliyor
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: ALİ DEMİRASLAN

Ankara Mamak'ta bulunan ve Türkiye'nin en büyük tematik akvaryumlarından biri olan Aquavega, ziyaretçilerine dünya denizlerinden gelen binlerce deniz canlısını yakından görme fırsatı tanıyor.

DENİZLERİN GİZEMLİ DÜNYASINA YOLCULUK

Aquavega Akvaryumu, 24 farklı tematik akvaryum tankında toplamda 12 binden fazla deniz canlısını barındırıyor. Bu akvaryumda, köpekbalıklarından vatozlara, deniz kaplumbağalarından egzotik balıklara kadar pek çok türü görmek mümkün. Ayrıca, 21 metre uzunluğundaki dev akvaryum tüneli, ziyaretçilere deniz altı dünyasının büyüleyici manzaralarını sunuyor.

www-yurttashaber-com-tr-20240727-151114-0000.jpg

EĞİTİM VE EĞLENCE BİR ARADA

Aquavega, sadece bir akvaryum olmanın ötesinde, ziyaretçilerine deniz biyolojisi hakkında bilgi edinebilecekleri eğitim programları da sunuyor. Özellikle çocuklar için düzenlenen interaktif etkinlikler ve atölye çalışmaları, öğrenmeyi eğlenceyle birleştiriyor. Ayrıca, akvaryum bünyesinde yer alan VR (Sanal Gerçeklik) deneyimleri, deniz altı keşiflerini daha da heyecanlı hale getiriyor.

www-yurttashaber-com-tr-20240727-151310-0000.jpg

ZİYARET BİLGİLERİ VE ETKİNLİKLER

Aquavega Akvaryumu, haftanın her günü 10:00-20:00 saatleri arasında ziyaretçilere açık. Akvaryum, aynı zamanda doğum günü partileri, okul gezileri ve özel etkinlikler için de tercih edilebilecek ideal bir mekan sunuyor. Bilet fiyatları ve detaylı bilgi için Aquavega'nın resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

www-yurttashaber-com-tr-20240727-151341-0000.jpg

Aquavega, denizlerin gizemli dünyasını keşfetmek ve unutulmaz bir deneyim yaşamak isteyen herkesi bekliyor. Siz de bu benzersiz akvaryumun büyüleyici atmosferini kaçırmayın.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.