TUSAŞ'a saldıran teröristlerin kahvaltı yaptığı işletmenin sahibi Bıyık: Şüpheli hareket sergilemedile, çok rahattılar!

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ'ye (TUSAŞ) yönelik terör saldırısı gerçekleştiren teröristlerin 23 Ekim sabahı kahvaltı yaptığı işletmenin sahibi Selim Bıyık, “Şüpheli hareket sergilemediler çok rahattılar. Çok normallerdi ama konuşma yoktu aralarında. Şüphe verecek hareketleri olmadı. Çantaları yanındaydı ikisinin de” dedi.

TUSAŞ'a saldıran teröristlerin kahvaltı yaptığı işletmenin sahibi Bıyık: Şüpheli hareket sergilemedile, çok rahattılar!
Yayınlanma:

Ankara'da TUSAŞ'a yönelik terör saldırısı gerçekleştiren PKK üyesi Ali Örek ve Mine Sevjin Alçiçek'in 23 Ekim sabahı Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde kahvaltı yaptı.

Kahvaltının ardından teröristlerin TUSAŞ'ın Kahramankazan'daki tesislerine yaptığı saldırıda 5 vatandaş şehit olurken, 22 kişi ise yaralanmıştı.

Teröristlerin kahvaltı yaptıkları işletmenin sahibi, Selim Bıyık, yaptığı açıklamada, teröristlerin işletmeye sabah saatlerinde geldiğini söyledi.

Bıyık, konuşmasına şöyle devam etti:

"09.30 ila 10.00 arası geldiler. Bir buçuk ila iki saat oturdular ve kahvaltı yaptılar. Sohbet etmediler hiç. Seslerini hiç duymadık biz. Durmadan WhatsApp'tan ve sosyal medyadan yazışıyorlardı. Şüpheli hareket sergilemediler çok rahattılar. Çok normallerdi ama konuşma yoktu aralarında. Şüphe verecek hareketleri olmadı. Çantaları yanındaydı ikisinin de.

Terör saldırısını haber aldıktan sonra şaşırdığını dile getiren Bıyık, “Fotoğrafı görünce oturduğum yerden kalkamadım. Çünkü beraber saatlerce oturduk burada net bir şekilde ikisini de gördüğüm için şok ve çok kötü oldum. Şaşırdım ve koşarak dükkana geldim” dedi.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.