Ünsal ailesinin mutlu gününe iş ve siyaset dünyası yoğun ilgi gösterdi

Ankara’da inşaat sektöründeki başarılı projeleriyle tanınan Ünsal Group Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Ünsal'ın kızı Büşra, hayatını Türk ailesinin oğlu Yasin ile birleştirdi. Çiftin düğün töreni, İncek Arena düğün salonunda gerçekleştirildi ve törene iş dünyası ve siyaset dünyasından yaklaşık 1.500 seçkin davetli katıldı.

Ünsal ailesinin mutlu gününe iş ve siyaset dünyası yoğun ilgi gösterdi
Yayınlanma:
Güncelleme:

İncek Arena düğün salonunun etrafı renkli çiçeklerle süslenirken, iç mekanın her detayı misafirlere görsel bir şölen sundu. Tören, Büşra ve Yasin’in nikahı ile başladı. Nikah törenini Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı kıydı ve nikahın şahitleri arasında Ankara Milletvekili Orhan Yeğin, eski Ankara Valisi ve 21. Dönem Ankara Milletvekili Saffet Arıkan Bedük, Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, eski Milletvekillerinden Nevzat Ceylan ve Saffet Kaya, Gümüşhane Köse Belediye Başkanı Turgay Kesler, Gümüşhane Ticaret Odası Başkanı İsmail Akçay, Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürü Şinasi Candan, Kişisel Verileri Koruma Kurumu Başkanı Faruk Bilir, Ankara Eczacılar Odası Başkanı Cem Abbasoğlu ve Müsiad Ankara Şube Başkanı Hasan Fehmi Yılmaz yer aldı.

unsal-aile-2.jpg

Gölbaşı Belediye Başkanı Odabaşı, çiftlere ömür boyu mutluluk dilerken, evlilik cüzdanını Ankara eski Valisi Saffet Arıkan Bedük takdim etti. Büşra ve Yasin, cüzdanı alarak mutluluklarını gülümseyerek kutladılar ve anı ölümsüzleştirmek üzere aileleriyle poz verdiler.

Nikahın ardından, Büşra ve Yasin’in sergilediği Zeybek oyunu davetliler tarafından büyük ilgiyle izlendi. Çiftin profesyonelce oynadığı Zeybek, dakikalarca alkışlandı. Ünsal ailesinin mutluluğu gözlerinden okunurken, Orhan Ünsal ve eşi Ülker Ünsal, tüm davetlilerle ilgilendi ve bu özel geceyi Türk ailesiyle birlikte coşku içinde geçirdiler.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.