Vali Şahin’den anlamlı ziyaretler

Ankara Valisi Vasip Şahin Ankara’da geçtiğimiz günlerde sokak köpeklerinin saldırısına uğrayarak yaralanan Tunahan Yılmaz’ı ve Pençe Kilit operasyonunda şehit düşen Eril Alperen Emir’in ailesini ziyaret etti.

Vali Şahin’den anlamlı ziyaretler
Yayınlanma:

Vali Vasip Şahin, eşi Şeyma Şahin ile birlikte Pençe Kilit Operasyon Bölgesi'nde şehit düşen Piyade Teğmen Eril Alperen Emir'in Altındağ İlçesi'nde yaşayan ailesini ziyaret ederek taziyelerini iletti. Şırnak’ta görev yapan 25 yaşındaki Şehit Eril Alperen Emir Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde şehit düşmüş ve Ankara’da toprağa verilmişti.

Vali Şahin, sokak köpeklerinin saldırısı sonrası ağır yaralanan Tunahan Yılmaz’ı da hastanede ziyaret etti. Keçiören’de sokak köpeklerinin saldırısı sonrası yaralanan ve tedavi altına alınan Tunahan’ın sağlığının her geçen gün daha iyiye gittiğini görmekten mutlu olduğunu aktaran Vali Şahin, Tunahan ve ailesine geçmiş olsun dileklerini iletti. Vali Şahin’e ziyaretinde eşi Şeyma Şahin de eşlik etti. Vali Şahin doktordan da Tunahan’ın durumuyla ilgili bilgi aldı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.