Veli Gündüz Şahin'den hasat yapan üreticilere destek!

Ankara Mamak'ta çiftçilerin yoğun hasat mesaisi sürüyor. Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, biçerdövere çıkarak buğday hasadına katıldı ve çiftçilere destek oldu.

Veli Gündüz Şahin'den hasat yapan üreticilere destek!
Yayınlanma:

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, hasat kaldıran çiftçilerle buluşarak, biçerdöveri kendisi kullanarak sezonun ilk buğday hasadını gerçekleştirdi. Çiftçilerin kıştan beri emek verdiği ürünlerin hasadına tanıklık eden Şahin, tarımsal üretimi desteklemek adına çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti.

ÜRETİCİYE DESTEK SÜRÜYOR

Geçtiğimiz günlerde çiftçilere hasat zamanında destek olmak amacıyla kepçenin direksiyonuna geçerek yol açan Şahin, bu kez biçerdöver ile buğday hasadı gerçekleştirdi.

Kırsal kalkınmaya büyük önem verdiklerini vurgulayan Şahin, "Mustafa Kemal Atatürk’ün ifade ettiği gibi ‘Köylü Milletin Efendisidir’. Bugün hasat zamanı. ‘Bağda izin olsun, yemeye yüzün olsun’ derler. Bizim de üreticimizin tarlasında izimiz olsun dedik. Çiftçimiz ekinlerini hasat etmeye başladı. Biçerdöverle buğday hasadı yapan çiftçimize eşlik ederek, üretime yardım ettik. Tüm çiftçilerimize bol ürün ve hasat ile emeklerinin karşılıklarını aldıkları bir sezon olmasını diliyorum" dedi.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.