Veysel Tiryaki'den esnaf ziyareti

Ankara'nın Altındağ ilçesinin Hamamönü semtindeki esnafı ziyaret eden Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, "Ankara'nın en önemli turizm merkezlerinden biri haline getirdiğimiz Hamamönü'nün, Başkent'e yakışır bir cazibe merkezi olarak varlığını sürdürmesi için çok çalışmaya devam edeceğiz." dedi.

Veysel Tiryaki'den esnaf ziyareti
Yayınlanma:

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Altındağ'da esnaf ziyaretlerini sürdürüyor. Tiryaki, Ankara’nın Altındağ ilçesinin Hamamönü semtindeki esnafı ziyaret etti.

TİRYAKİ'DEN "ÇALIŞMAYA" DEVAM MESAJI!

gvbr3noxyaawqz2.gif

Esnafın istek ve taleplerini dinleyen Tiryaki, Ankara'nın en önemli turizm merkezlerinden biri haline gelen Hamamönü'nün, Başkent'e yakışır bir cazibe merkezi olacağını söyledi.

Başkan Tiryaki, Altındağ'ın gelişmesi için gece- gündüz çalışmaya devam edecelerini de ifade etti.

Tirkayi, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Hamamönü bölgesindeki kıymetli esnaflarımızla görüştük. Burada oturan mahalle sakinleri ve bölgeyi ziyarete gelen vatandaşlarımızla da sohbet ettik. Ankara'nın en önemli turizm merkezlerinden biri haline getirdiğimiz Hamamönü'nün, Başkent'e yakışır bir cazibe merkezi olarak varlığını sürdürmesi için çok çalışmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.