Yakup Odabaşı, "Kimsenin hakkını bir diğerinde bırakmayacağız" mesajını kime verdi?

CHP Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Yakup Odabaşı, ilçede seçim çalışmalarını sürdürerek "Kimseye haksızlık yapmadan, kimsenin hakkını bir diğerinde bırakmadan, her şeyin en iyisini Gölbaşı'mız için yapacağız." sözleriyle kime mesaj verdi?

Yakup Odabaşı, "Kimsenin hakkını bir diğerinde bırakmayacağız" mesajını kime verdi?
Yayınlanma:

Ankara'da seçim yarışının kıyasıya geçeceği ilçelerden biri olan Gölbaşı'nda Cumhur İttifakı Adayı Ramazan Şimşek'in karşısında CHP'den Yakup Odabaşı yer alıyor. Geçmişte MHP'den Gölbaşı Belediye Başkanı olarak görev yapan Yakup Odabaşı, 31 Mart seçimleri için iddialı olduğunu her fırsatta vurguluyor.

Odabaşı, ilçedeki seçim çalışmaları kapsamında hukukun üstünlüğü vurgusu yaparak "Hukukun üstünlüğünü her zaman ön planda tutarak hizmet edeceğiz, Kimsenin hakkını bir diğerinde bırakmayacağız." mesajı verdi.

yakup-odabasi1.jpg

CHP'li Yakup Odabaşı, sosyal medya paylaşımlarında "Hukukun üstünlüğünü her zaman ön planda tutarak, Gölbaşı'mızın değerli halkının daha modern ve yüksek refah seviyesinde bir yaşam sürmesi için çalışıyoruz. Kimseye haksızlık yapmadan, kimsenin hakkını bir diğerinde bırakmadan, her şeyin en iyisini Gölbaşı'mız için yapacağız." ifadeleri ile seçmenlerden bir kez daha destek istiyor.

Ev, pazar yeri, esnaf ziyaretlerinde devam eden Yakup Odabaşı'na CHP Milletvekilleri Deniz Demir ve Semra Dinçer de sık sık eşlik ederek destek veriyor.

YAKUP ODABAŞI KİMDİR?

Yakup Odabaşı, 1960 yılında Ankara'nın Gölbaşı ilçesine bağlı Tuluntaş köyünde dünyaya geldi. Eğitimini Gölbaşı'nda tamamladıktan sonra Ankara Gazi Üniversitesi İktisat Fakültesinden mezun olan Odabaşı, ticaret ve sanayi kuruluşlarında ekonomi danışmanlığı yaptı. Siyasi hayatına Milliyetçi Hareket Partisi'nde başlayan Yakup Odabaşı, partide iki dönem Gölbaşı Kurucu İlçe Başkanlığı vazifesinde yer alıp yönetim kurulu kadrosunda bulundu. MHP'den Gölbaşı Belediye Başkanlığı da yapan Yakup Odabaşı, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde CHP Gölbaşı Belediye Başkan Adayı gösterildi.

Başkent İktisatçılar Birliği ve Ankaralılar Derneği Üyesi olan Yakup Odabaşı, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.