Yakup Odabaşı vatandaşlarla milli maç heyecanını yaşadı!

A Milli Futbol Takımı’nın EURO 2024 F Grubu'ndaki son maçı, Gölbaşı Belediyesi tarafından Atatürk Sahil Parkı’na kurulan dev ekranda büyük bir coşkuyla takip edildi. Milli takımın galibiyetiyle sonuçlanan karşılaşmayı, Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı da vatandaşlarla birlikte izledi.

Yakup Odabaşı vatandaşlarla milli maç heyecanını yaşadı!
Yayınlanma:
Güncelleme:

EURO 2024 F Grubu’nun üçüncü ve son maçında Türkiye, Çekya ile karşı karşıya geldi. Kritik mücadele öncesinde, önceki maçlarda olduğu gibi Gölbaşı Belediyesi tarafından Atatürk Sahil Parkı’na dev ekran kuruldu. Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, maç öncesinde vatandaşlara çağrıda bulunarak, milli maçı tek yürek olarak izlemeye davet etti.

millimac.jpg

Maçın başlamasıyla birlikte heyecan doruğa çıktı. Milli Takım, Hakan Çalhanoğlu ve Cenk Tosun’un attığı gollerle Çekya’yı 2-1 mağlup ederek büyük bir başarıya imza attı. Maçın bitiş düdüğünün çalmasıyla Atatürk Sahil Parkı’nda sevinç çığlıkları yükseldi ve kutlamalar başladı. Başkan Odabaşı, galibiyet sevincini vatandaşlarla paylaşarak, dondurma ve içecek ikramında bulundu.

mac.jpg

“TÜM TÜRKİYE OLARAK KENETLENDİK”

Milli Takım'ın gruptan çıkmasıyla büyük bir sevinç yaşadıklarını belirten Başkan Odabaşı, “Milli Takım'ımızın maçını Gölbaşılı hemşehrilerimizle birlikte izledik. Birlik ve beraberlik içinde, hep birlikte milli takımımıza destek verdik, tüm Türkiye olarak kenetlendik. Bizim gücümüzün onlara da ulaştığını düşünüyorum. Çok güzel bir maç ve galibiyet oldu, gruptan çıkmayı başardık. İnşallah takımımız daha nice başarılarla bizleri gururlandıracak. Son 16 turunda takımımıza başarılar diliyorum.” diye konuştu.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.