Yavaş, Sincan’da şoför esnafının sorun ve taleplerini dinledi

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Sincan Kamyoncular Minibüsçüler Halk Otobüsçüler ve Şoförler Esnaf Odası’nı ziyaret ederek Başkan İsa Yalçın’dan şoför esnafının sorunlarını ve taleplerini dinledi.

Yavaş, Sincan’da şoför esnafının sorun ve taleplerini dinledi
Yayınlanma:

Keçiören Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan’ın da hazır bulunduğu ziyarete Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, “Bizlere düşen esnaf arkadaşlarımızın rahat etmesi. Onun için gece - gündüz demeden talep ve sorunlar üzerine çalışmaya devam ediyoruz. Şoför esnafının çalışkan Başkanı İsa Yalçın’ın talep ve istekleri üzerine Sincan’da birçok noktada yapmış olduğumuz dolmuş, taksi, kamyon ve kamyonet duraklarının yanı sıra yine bu bölgede yapacağımız ‘TIR Parkı’nı Ankara’ya değil tüm Türkiye’ye örnek olacak şekilde hayata geçireceğiz. Ayrıca şoför esnafımızı ilgilendiren UKOME kararları konusunda gerekli hassasiyetleri de göz önünde bulundurarak, ne gerekiyorsa derhal yapacağız.” ifadelerini kullandı.

"BİZLERE VERDİĞİ DEĞERİ HER PLATFORMDA GÖSTERİYOR"

Sincan Şoförler Odası Başkanı İsa Yalçın da “Bizlere verdiği değeri her platformda gösteren değerli Başkanımız, şoför esnafımızın sorunlarını çözme noktasında her zaman yanımızda olmuştur. Bugün de burada şoför esnafı olarak bizlere sorun ve taleplerimizi istişarede bulunma fırsatı veren Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mansur Yavaş ile Keçiören Belediye Başkanı Sayın Dr. Mesut Özarslan’a yoğun programları arasında bu nazik ziyaretlerinden dolayı esnafım ve şahsım adına canı gönülden teşekkür ediyorum.” dedi.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.