Yavaş ve Dervişoğlu buluşmasına Yüksel Arslan'dan dikkat çeken açıklama! | ''Bari siz yapmayın...''

Ankara Milletvekili ve Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) ASKİ Spor Kulübü Başkanı Yüksel Arslan, 15 Eylül'de düzenlenen Gazi Paşa'yı Anma ve Yağlı Pehlivan Güreşleri sonrasında basında yer alan haberlere ilişkin açıklamalarda bulundu.

Yavaş ve Dervişoğlu buluşmasına Yüksel Arslan'dan dikkat çeken açıklama! | ''Bari siz yapmayın...''
Yayınlanma:

Arslan, bazı medya organlarında yer alan Mansur Yavaş ve Müsavat Dervişoğlu'nun baş başa yemek yedikleri iddiasının gerçek dışı olduğunu vurguladı.

"GERÇEĞİ YANSITMIYOR, MANİPÜLASYON YAPILIYOR"

Yüksel Arslan, ASKİ Spor olarak düzenledikleri etkinliğe birçok siyasi partinin temsilcilerinin katıldığını belirterek, Mansur Yavaş ve Müsavat Dervişoğlu hakkında çıkan haberlerin manipülatif olduğunu dile getirdi. Arslan, açıklamasında şunları söyledi:

"Sayın Mansur Yavaş ve Sayın Müsavat Dervişoğlu'nun baş başa yemek yediği iddiası külliyen yalandır. İki önemli ismi zikrederek bu tarz haberlerin yapılması, belli hedefler doğrultusunda manipülasyon yapılmaya çalışıldığını gösteriyor."

mansur.jpg

"ASILSIZ HABERLERLE GERİLİM YARATILMAYA ÇALIŞILIYOR"

Arslan, özellikle bazı medya organlarının spekülasyon yaratarak toplumu germeye ve siyasi figürler arasında suni çatışmalar oluşturmaya çalıştığını belirtti. Açıklamasında, bu tür dezenformasyonların gerçek bilginin düşmanı olduğunu ifade ederek, Türkiye'nin huzur ve birliğine zarar vermeyi amaçlayan haberlerin kınanması gerektiğini söyledi:

"Spekülasyonlarla toplumu yanıltmayı alışkanlık haline getiren sözde haberciler, gerçek olmayan durumları olağandışı bir şekilde lanse ediyorlar. Biz, her zaman doğru ve medeni olanı savunmaya devam edeceğiz."

"HAKİKATİN YANINDA DURACAĞIZ"

Yüksel Arslan, ASKİ Spor Kulübü olarak spora ve toplumsal değerlere hizmet etmeye devam edeceklerini belirterek, basın etiği çerçevesinde doğru haber yapmanın önemine dikkat çekti. Türkiye'nin iki önemli ismi üzerinden yürütülen bu tarz asılsız spekülasyonlara karşı dik duracaklarını ve gerçeklerin yanında olmaya devam edeceklerini vurguladı.

"Dezenformasyonun bu denli yayılması kabul edilemez. Her zaman hakikatin yanında olacağız ve milletimizin huzuruna zarar verecek her türlü manipülasyona karşı mücadelemizi sürdüreceğiz."

''BARİ SİZ YAPMAYIN...''

Medyada çıkan haberler sonrasında art arda açıklamalar yapıldı. İlk önce ASKİ Spor Kulüp Başkanı ve Ankara Milletvekili Yüksel Arslan, ardından da Mansur Yavaş'ın sosyal medya hesabından tepkiler yükseldi.

Mansur Yavaş'ın cumhurbaşkanlığı seçim döneminde kullandığı sosyal medya hesabından Yeniçağ'ın haberine tepki geldi.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.