Yazar Zübeyir Tokgöz imza gününde okuyucuları ile buluştu

​​​​​​​ATO Congresium’da düzenlenen 20. Ankara Kitap Fuarı'nda okuyucuları ile bir araya gelen çocuk kitapları yazarı Zübeyir Tokgöz, ilgiyle takip edilen kitaplarını okurları için imzaladı.

Yazar Zübeyir Tokgöz imza gününde okuyucuları ile buluştu
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: ALİ DEMİRASLAN

ATO'daki kitap fuarında, anadolugazete.com.tr Yazarı Zübeyir Tokgöz, okurları için kitaplarını imzaladı. Büyük Anadolu Medya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çetin, eşi Aynur Çetin ile birlikte, yazarımız Zübeyir Tokgöz'ü kitap standında ziyaret ederek torunları için Tokgöz'ün imzalı kitaplarını aldı.

zubeyir-tokgoz.jpg

anadolugazete.com.tr Genel Yayın Yönetmeni Orhan Kemal Erkılıç ve Yazı İşleri Müdürü Adem Irgatoğlu da Tokgöz'ü imza gününde yalnız bırakmadı.

fuar6.jpg

TİMAŞ Yayınları'ndan basılı 8 kitabı bulunan Tokgöz; Ahilik, Göktürk, Selçuklu ve Gezegenler olmak üzere toplamda 12 kitabının tanıtımını yaptı.

Okuyucuların Zübeyir Tokgöz'ün bulunduğu TİMAŞ yayınları standına yoğun ilgi gösterdiği görüldü.

fuar7.jpg

350 YAZAR OKURLARIYLA BULUŞUYOR

Eylül Fuarcılık tarafından ATO Congresium'da okuyuculara kapılarını açan fuar süresince, 350 yazar okurlarıyla buluşacak.

Onur konuğunun Prof. Dr. Celal Şengör, uluslararası onur konuğunun ise Japonya'dan deprem uzmanı Yoshinori Moriwaki olduğu kitap fuarı büyük ilgi görüyor.

fuar8.jpg

Bu yılki fuarda 400'e yakın yayınevinin temsil edildiği ve imza, söyleşi, konferans, panel gibi binden fazla etkinliğe imza atılacağı bildirildi.

Günlerdir devam eden kitap fuarına girişler 20 TL olurken, öğretmen ve öğrencilerden ise ücret alınmıyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.