Yeni Balâ Kaymakamı Ali Yıldırım kimdir? Ali Yıldırım nereli? Ali Yıldırım kaç yaşında?

1 Temmuz 2024 tarihinde Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Ankara'nın Balâ ilçesine Ali Yıldırım, Kaymakam olarak atandı. Peki, Ali Yıldırım kimdir? Ali Yıldırım nereli? Ali Yıldırım kaç yaşında? Ali Yıldırım'ın önceki görevleri neler? İşte detaylar...

Yeni Balâ Kaymakamı Ali Yıldırım kimdir? Ali Yıldırım nereli? Ali Yıldırım kaç yaşında?
Yayınlanma:
Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzası ile yayımlanan atama kararnamesinde Ankara'nın Balâ ilçesinin yeni Kaymakamı Ali Yıldırım oldu. Peki, Ali Yıldırım kimdir? Ali Yıldırım nereli? Ali Yıldırım kaç yaşında? Ali Yıldırım'ın eski görevleri nelerdir? İşte detaylar...

ALİ YILDIRIM KİMDİR?

Ali Yıldırım, 1984 yılında Hatay'ın Dörtyol ilçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Dörtyol'da tamamlayan Yıldırım, Yıldız Teknik Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümünden 2006 yılında, İnşaat Mühendisliği bölümünden 2009 yılında mezun oldu.

ALİ YILDIRIM'IN KARİYER HAYATI!

Ali Yıldırım, kariyer hayatına 2005-2015 yılları arasında özel sektörde başladı. Daha sonra Kaymakamlık sınavını kazanan Yıldırım, 2018 yılında Mülki İdare Amirliği görevine atandı. Yıldırım, Osmaniye'de il stajı ve Hatay Belen Kaymakam refikliği stajının ardından Tekirdağ Saray ve Osmaniye Toprakkale ilçelerinde Kaymakam Vekilliği görevini yürüttü. Daha sonra Muğla'da Mülkiye Teftiş Stajını tamamlayan Yıldırım, İçişleri Bakanlığınca İngiltere’nin Londra şehrinde INTO City, University of London’da 6 ay süreyle İngilizce dil eğitimi aldı. 2020-2022 yıllarında Manisa Selendi Kaymakamlığı görevinde bulundu.

Ali Yıldırım, 11 Ağustos 2022 yılında Ağrı Hamur Kaymakamlığına atandı. Ali Yıldırım, son olarak 1 Temmuz 2024 tarihinde Ankara Balâ Kaymakamlığına atandı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.