Yeniden Refah Partisi Çubuk Belediye Başkan Adayı Mustafa Erdoğan iddialı konuştu: Çubuk'ta seçimi kazanacağız

Yeniden Refah Partisi Çubuk Belediye Başkan Adayı Mustafa Erdoğan, sahadaki çalışmalarını ve ilçeye kazandıracağı projeleri ilk kez anadolugazete.com.tr'ye açıkladı. Mustafa Erdoğan, "31 Mart akşamı Çubuk'ta seçimleri kazanacağız." dedi.

Yeniden Refah Partisi Çubuk Belediye Başkan Adayı Mustafa Erdoğan iddialı konuştu: Çubuk'ta seçimi kazanacağız
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: ÖMERCAN ÖZMEN

Ankara'da seçim çalışmaları hızlandı, ilan edilen adaylar ve göreve talip olan aday adayları sahada vatandaşın nabzını tutuyor.

Başkent Ankara'da Cumhuriyet Halka Partisi üç ilçe adayanı ilan ederken, AK Parti ve MHP'den ise henüz aday açıklaması gelmedi. Başkent'te elini çabuk tutan Yeniden Refah Partisi ise Çubuk Belediye Başkan Adayı olarak Esenboğa doğumlu Mustafa Erdoğan ismini açıkladı.

Daha önce Yeniden Refah Partisi'nin Etimesgut Kurucu İlçe Başkanlığı görevinde de bulunan Mustafa Erdoğan, adaylığı ilan edilir edilmez Çubuk'ta saha çalışmalarına başladı. İlçedeki sorunlardan partilerine olan ilgiye kadar birçok konuyu anadolugazete.com.tr'ye açıklayan Mustafa Erdoğan, 31 Mart seçimlerinde Çubuk'un Yeniden Refah Partisi'ni tercih edeceğini söyledi.

"ÇUBUK'TA EN BÜYÜK SORUN ULAŞIM YATIRIM EKSİKLİĞİ"

Çubuk'taki çalışmalarında sahada gördüğü en büyük eksikliğin ulaşım olduğunu belirten Mustafa Erdoğan, "Çubuk'ta hemşehrilerimizin en büyük sorunu ulaşım ve ilçeye yatırımın olmaması." dedi.

Erdoğan, anadolugazete.com.tr'ye yaptığı açıklamalarda şunları ifade etti:

Çubuk ilçemizde sürekli sahadayız. Yeniden Refah Partisi'ne çok büyük teveccüh var. Her kesim tarafından sevgi ile karşılanıyoruz ve bize çok ciddi destek var. Çubuk bariz bir şekilde değişim istiyor.

YENİDEN REFAH'IN SEÇİM KARNESİ

Genel seçimlere kendi amblemimiz ile girdik ve Türkiye genelinde yüzde 2.90 oranında oy aldık. Ankara’da ise oy oranımız yüzde 2 idi. Şu anda güncel olarak bakıldığında 3 ay gibi kısa sürede 260 bin olan üye sayımızı 350 bine çıkardık. Milletvekili Genel Seçimi ve Cumhurbaşkanlığı Seçimi'nden sonra partimize büyük bir katılım oldu.

mustafa-erdogan.jpg

ÇUBUK'TA ORTAK ADAY OLACAK MI?

İlçelerde kesinlikle ortak aday söz konusu değil. Sadece Ankara, İstanbul ve İzmir için Cumhur İttifakı teklif ile geldi. Genel Başkanımız Sayın Fatih Erbakan, bu konuda Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) ve il başkanları ile görüşüp en son kararını açıklayacaktır.

Ankara'nın en eski ilçesi ve hizmet açışından en geri kalan ilçesi Çubuk. İlçemizde her şeyin sil baştan tekrar inşa edilmesi gerekiyor. Çubuk, yüzölçümü olarak Çankaya ve Keçiören'den 7 kat daha büyük bir alana sahip. Çubuk'ta çok büyük tarım arazileri var, burada bir an önce modern tarıma geçilmesi için çalışacağız.

100 bin nüfuslu ilçede istihdam, sanayi ve üretim için çalışmalarımız hazır. İlçeye çok az sayıda otobüs seferleri var. İlk öncelik olarak Çubuk'a metro yapılması için gayret göstereceğiz. İlçemizde Yıldırım Beyazıt Üniversitesi ve Ankara'nın dünyaya açılan kapısı olan Esenboğa Havalimanı var. Burası yıllarca ihmal edilmiş. Dünyanın tüm başkentlerinin havalimanlarında metro ulaşımı var ama bizde yok.

PROJELERİMİZ HAZIR

Bölgede; Pursaklar, Akyurt ve Çubuk ilçeleri AK Parti'ye en fazla oy çıkan yerler ama buralar hiçbir hizmet alamıyor. İnşallah seçildiğimizde bölgenin belediye başkanları olarak bir an önce buraya hizmet gelmesi için el birliği halinde çalışıp bu sorunu çözmemiz gerekecek.

'Milli Görüş Belediyeciliği' olarak 1994'te nasıl inanılmaz hizmetler yaptıysak şimdi de hazırız. Genel Merkezimiz, kaynak ve istihdam paketleri olarak 7 bin 500 sayfalık her bölge için proje hazırladı. Kısa bir süre içinde tüm projelerimizi Çubuk ilçemiz için tek tek paylaşacağım. Önceliğimiz ulaşım, istihdam, tarım, üretim, sanayi, eğitim olacak. Sahada hemşehrilerimizin teveccühü bizi mutlu ediyor. Çubuk'ta seçimi inşallah kazanacağız. 31 Mart akşamı Çubuk, Yeniden Refah Partisi belediyeciliğine geçmiş olacak.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.