Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar inşaatları yerinde inceledi

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Şentepe Kapalı Pazaryeri ve Sosyal Tesisi, Anadolu Mahallesi Yenimahalle Evi ve Gazi Mahallesi Semt Birimi'nde devam eden inşaat çalışmalarını denetledi.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar inşaatları yerinde inceledi
Yayınlanma:

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, inşaatları gezerek süreç hakkında bilgi aldı ve 15 yıldır her mahalleye eşit gelişmişlik seviyesi sağlamak için sürekli yatırımlar yapıldığını vurguladı.

HER MAHALLEYE EŞİT HİZMET

Yaşar, vatandaşların parasının gösterişe değil, eğitim, sanat, kültür, spor gibi alanlarda halka dokunan ve kişisel gelişime katkı sunan projelere harcandığını belirtti. 2009'da tek bir hizmet binasıyla devralınan Yenimahalle'nin şimdi birçok hizmet noktasına sahip olduğunu söyleyen Yaşar, her mahalleye eşit hizmet götürmeyi amaçladıklarını ifade etti.

yenimahale.jpg

7. YENİMAHALLE EVİ HİZMETE AÇILACAK

Belediyeciliğin sadece altyapı hizmetlerinden ibaret olmadığını vurgulayan Fethi Yaşar, yapılan alt yapı çalışmalarının yanı sıra, sakinlerin istek ve taleplerine cevap vererek eğitim, kültür, spor alanlarında birçok yatırım ve tesis inşa ettiklerini belirtti. Yaşar, Yenimahalle Evleri projesi kapsamında vatandaşlara ücretsiz olarak taziye, düğün, kına, asker uğurlaması gibi etkinlikleri gerçekleştirme imkanı sunduklarını ve yakın zamanda Anadolu Mahallesi'nde 7. Yenimahalle evini hizmete açacaklarını açıkladı.

yasar.jpg​​​​​​​

BÖLGEYE HAREKETLİLİK KATACAK

Yaşar, pazar yerlerine yeni bir bakış açısı getirdiklerini belirterek, Şentepe Kapalı Pazaryeri ve Sosyal Tesisi'nin sadece bir gün pazar alışverişi değil, diğer günlerde kadınların ve çocukların eğitim aldığı, vatandaşın belediye hizmetlerine ulaştığı bir semt birimi olarak değerlendirildiğini söyledi. 8 bin 500 metrekare inşaat alanına sahip olan tesisin, bölgeye hareketlilik katacağını ve 7'den 70'e tüm ilçe sakinlerinin ihtiyaçlarını karşılayacak bir merkez olacağını ifade etti. Pazaryerinin sadece alışveriş değil, aynı zamanda kütüphane, etüd merkezi, YENİMEK merkezi, semt birimi, zabıta noktası gibi birçok hizmeti içerecek şekilde tasarlandığını belirtti.

fethiyasar.jpg​​​​​​​

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.