Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar tekrardan aday: ''Yenimahalle altın dönemini yaşasın diye aday oluyorum''

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, 31 Mart yerel seçimlerinde Yenimahalle için yeniden Belediye Başkan Adayı oldu. Yaşar, "Yenimahalle altın dönemini yaşasın diye aday oluyorum." dedi.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar tekrardan aday: ''Yenimahalle altın dönemini yaşasın diye aday oluyorum''
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: ESRA SARI

Yerel seçimlere kısa bir süre kala siyasi partilerde hareketlilik başladı. Siyasi partilerin aday adaylarını bir bir sahneye çıkıyor. 3 dönemdir Ankara’nın Yenimahalle Belediye Başkanlığını yürüten Fethi Yaşar, yeniden aday olduğunu açıkladı. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yenimahalle ilçe Başkanlığı önünde düzenlenen etkinlikte Yenimahallelilere seslenen Fethi Yaşar konuşmasına, Kuzey Irak Pençe - Kilit Hareket Bölgesinde şehit düşen askerlere ilişkin, ''Milletimizin başı sağ olsun. Allah şehitlerin ailesine sabır versin'' ifadelerini kullandı.

mansur.jpg

''YENİMAHALLE BELEDİYESİNDE MİLAT BAŞLADI''

2009 yılında Yenimahalle Belediye Başkanı olan Yaşar, ''Yenimahalle Belediyesinde milat başlamıştır. Yenimahalle Belediyesi herkese kapısını açarak, huzurun ve barışın ilçesi oldu. Bugün huzurunuzda bunları yapmış bir belediye başkanıyım. Her mahalleye hizmet götürdüm.“

''YENİMAHALLE ALTIN DÖNEMİNİ YAŞASIN DİYE ADAY OLUYORUM''

Başkan Yaşar, Yenimahalle’nin altyapı, üstyapı ve yeşil alan çalışmalarının yapıldığını ifade ederek, şöyle konuştu:

''Yenimahalle’de bugüne kadar yapmış olduğumuz hizmetlerle Yenimahalle bir üst süreye çıktı. Yenimahalle altın dönemini yaşasın diye aday oluyorum. Yaptığımız bütün hizmetler çok kıymetli. Bu birikimlerimiz boşa gitmesin diye tekrardan aday oluyorum. Belediye başkanlığı süre işi değil, iddia işidir. Yenimahallelilere verdiğim tüm sözleri tuttum.''

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş , ''Fethi Başkanımla gayet uyum içerisinde çalışıyoruz.” dedi.

Etkinliğe ayrıca CHP Yenimahalle İlçe Başkanı Gökay Yıldırım, CHP Ankara Milletvekili Aylin Yaman ve Yenimahalleliler katıldı.

chp2.jpg

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.