Yenimahalle Belediyesi Fethi Yaşar Batıkent Halkevi'nin geleneksel yıl sonu yemeğine katıldı

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Batıkent Halkevi'nin geleneksel yıl sonu yemeğinde halkevi üyeleriyle bir araya geldi.

Yenimahalle Belediyesi Fethi Yaşar Batıkent Halkevi'nin geleneksel yıl sonu yemeğine katıldı
Yayınlanma:

Batıkent Halkevi'nin geleneksel yıl sonu yemeğine, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, CHP İlçe Başkanı Gökay Yıldırım, Yenimahalle Belediye Başkan Vekili Mehmet Kartal, Belediye Başkan Yardımcısı Yaşar Neslihanoğlu, belediye meclis üyeleri ve muhtarlar da katıldı.

HALKEVLERİ DEMOKRASİ HUKUK BARIŞ VE ÖZGÜRLÜK MÜCADELESİYLE ÖNE ÇIKTI

Yaşar, halkevlerinin 91 yıl önce Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından halkın sorunlarını çözmek ve hak savunuculuğu yapmak amacıyla kurulduğunu belirterek, halkevlerinin bu değerli mirası temsil ederek halk adına mücadelesini sürdürdüğünü ifade etti.

fethiyasar.jpg

Başkan Fethi Yaşar, Cumhuriyet tarihinde önemli bir rol oynayan halkevleri'nin Mustafa Kemal Atatürk'ün mirası olduğunu belirtti. Halkevlerinin demokrasi, aydınlanma, hak mücadelesi ve hukukun üstünlüğüne inananların örgütü olduğunu vurgulayan Başkan Yaşar, halkevleri'nin demokrasi, hukuk, barış ve özgürlük mücadelesiyle öne çıktığını ifade etti. Ayrıca, halkevlerinin halkın sustuğu dönemlerde demokrasi, hukuk, barış ve özgürlük mücadelesiyle öne çıkmasını takdir etti.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.