Yenimahalle Belediyesi Meslek Edindirme ve Hobi Kurs kayıtları başladı

YENİMEK 2024-2025 eğitim öğretim dönemi kurs kayıtları başladı.

Yenimahalle Belediyesi Meslek Edindirme ve Hobi Kurs kayıtları başladı
Yayınlanma:

Her yıl binlerce ilçe sakinine meslek edinme ve keyifli vakit geçirme fırsatı sunan Yenimahalle Belediyesi Meslek Edindirme ve Hobi Kursları’nda (YENİMEK) 2024-2025 eğitim öğretim dönemi için kayıtlar başladı. 16 yıldır Yenimahallelilerin taleplerine yanıt vererek, öğretici ve branş sayısını artıran Yenimahalle Belediyesi’nin yeni dönem kurs kayıtlarına yine yoğun ilgi gösterildi.

foto-2.jpg

DERSLER 16 EYLÜL’DE BAŞLIYOR

16 Eylül tarihinde başlayacak olan YENİMEK kurslarında; Sanat ve Tasarım, Sağlık, Okuma Yazma, Müzik ve Gösteri Sanatları, Kuyumculuk Teknolojisi, Kişisel Gelişim, Güzellik ve Saç Bakım Hizmetleri, Giyim Üretim Teknolojisi, Pazarlama ve Perakende, El Sanatları, Bilişim Teknolojileri, Yiyecek İçecek Hizmetleri, Seramik ve Cam Teknolojisi, Tarım Teknolojisi, Spor gibi 15 farklı alanda ve 51 branşta, 97 öğretmen eşliğinde eğitimler sunulacak.

foto-3.jpg

20 BİN KİŞİ BAŞVURU YAPTI

Yenimahalle sakinlerinin kişisel gelişimi ve meslek edinimi için YENİMEK noktalarının büyük bir ihtiyacı karşıladığını vurgulayan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Belediye olarak alt yapı, park ve yeşil alanlar, asfalt serimi, temizlik işleri gibi asıl görevlerin dışında vatandaşın sosyal ve kültürel gelişimine de büyük önem veriyoruz. Kendini geliştirmek ve meslek edinmek amacıyla YENİMEK kurslarına kayıt yaptıran vatandaşlarımızın sayısı 20 bine ulaştı. İlçemizin 21 farklı noktasında kurs hizmeti veriyoruz. YENİMEK sadece hobi kursları değil aynı zamanda meslek edindirme kurslarıdır. Ayrıca bu kurslar insanları kaynaştırarak komşuluk, arkadaşlık ilişkilerini geliştiriyor. Yenimahalle sakinlerinin, yeni eğitim döneminde de kurslarımıza yoğun ilgi göstereceğine inanıyorum. Boş vaktini öğrenerek ve kendini geliştirerek geçirmek isteyen tüm sakinlerimizi YENİMEK noktalarına bekliyoruz.” dedi.

foto-4.jpg

YENİMEK KURS KAYITLARI NASIL YAPILIR?

YENİMEK kurslarına kayıt yaptırmak isteyen vatandaşlar, 344 08 98/6474 numaralı telefonu arayarak detaylı bilgi alabilir, www.yenimahallekultur.com adresinden online kayıt oluşturabilir ya da ikametlerine en yakın kurs merkezine giderek işlemlerini hızlıca tamamlayabilirler.

foto-5.jpg

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.