Yenimahalle Belediyesi Meslek Edindirme ve Hobi Kursları kayıtları başladı!

Yenimahalle Belediyesi Meslek Edindirme ve Hobi Kursları (YENİMEK), 2024 eğitim öğretim yılı ikinci dönemi için kayıtlarını almaya başladı.

Yenimahalle Belediyesi Meslek Edindirme ve Hobi Kursları kayıtları başladı!
Yayınlanma:

Yenimahallelilere çeşitli meslek edinme ve kişisel gelişim fırsatları sunan YENİMEK, 5 Şubat'ta başlayacak derslere katılmak isteyen kursiyerlerin başvurularını bekliyor.

YENİMEK, giyim üretim teknolojisi, seramik ve cam teknolojisi, resim, el sanatları gibi birbirinden farklı branşlarda eğitim veriyor. Ayrıca, bilgisayar kullanımı, dijital okuryazarlık, diksiyon, spikerlik ve sunuculuk, ilk yardım, emlak danışmanlığı, mantar yetiştiriciliği gibi yeni branşlara da kayıt alıyor.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Vatandaşların kişisel gelişimi ve meslek edinmesi amacıyla 300 öğretmenimizle eğitim desteği sunuyoruz. YENİMEK, sadece hobi kursları değil aynı zamanda meslek edindirme kurslarıdır. İlçemizin dört bir yanına konumlandırdığımız YENİMEK merkezleri vatandaşlardan yoğun talep görüyor. Yenimahalle’de kültür, sanat ve eğitime büyük önem veriyoruz. Her yönüyle örnek alınan, bambaşka bir ilçe hayal ettik ve bunu başarmanın haklı gururunu yaşıyoruz" dedi.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.