Yenimahalle Belediyesi SK İzmir Büyükşehir Belediyesi SK'yi 28-23 yenilgiye uğrattı

Yenimahalle Belediyesi SK, Hentbol Kadınlar Süper Ligi'nde İzmir Büyükşehir Belediyesi SK'yi 28-23'lük skorla mağlup ederek başarılı bir performans sergiledi

Yenimahalle Belediyesi SK İzmir Büyükşehir Belediyesi SK'yi 28-23 yenilgiye uğrattı
Yayınlanma:

Yenimahalle'nin Melekleri, güçlü rakibine karşı üstün bir oyun sergileyerek galibiyet elde etti. Müsabaka, Gazi Mustafa Kemal Atatürk Spor Kompleksi'nde gerçekleşti.

BELEDİYE 18 PUANA ULAŞTI

Yenimahalle Belediyesi SK, Hentbol Kadınlar Süper Ligi'nin 13. haftasındaki maçın ilk yarısını 11-12'lik skorla geride tamamladı. Ancak, ikinci yarıda rakibine geçit vermeyerek kıyasıya bir mücadele sergiledi. Maçın son dakikalarına kadar devam eden mücadelede Yenimahalle SK'nın gollerini Dila 6, Yaren 2, Sevgi 3, Gülcan 4, Betül 9, Demet 2, Sena 1, Açelya 1 attı.

yenimahalle1.jpg

Yenimahalle Belediyesi, Hentbol Kadınlar Süper Ligi'nde aldığı galibiyetle 18 puana ulaştı. Şimdi, 13 Ocak Cumartesi günü evinde oynayacağı EHF Kupası 4. tur maçına odaklanıyor. Yalıkavak Spor Kulübü ile karşılaşacak olan Yenimahalle Belediyesi, rövanş için avantaj elde etmeyi hedefliyor. İki Türk takımının eşleştiği turdaki ikinci maç ise 20 Ocak tarihinde Bodrum'da oynanacak.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.