Yenimahalle kütüphaneleri yıl boyunca hizmet veriyor!

Yenimahalle Belediyesi, öğrencilerin ders çalışma ve kitap okuma ihtiyaçlarını karşılamak üzere hizmete açtığı 12 kütüphane ile gençlerin uğrak noktası olmaya devam ediyor. Kütüphaneler, yıl boyunca yoğun ilgi görürken, yaz aylarında da günlük yüzlerce vatandaşı ağırlıyor.

Yenimahalle kütüphaneleri yıl boyunca hizmet veriyor!
Yayınlanma:

Haftanın 7 günü açık olan kütüphaneler, geniş iç dizaynı, teknolojik altyapısı, güvenli ve temiz ortamıyla vatandaşlara konforlu bir ders çalışma imkânı sunuyor. Kentkoop Mahallesi’nde bulunan Yaşar Kemal Kütüphanesi ve Serhat Mahallesi Başak Cengiz Kütüphanesi saat 09.00-22.00 arası, diğer kütüphaneler ise saat 09.00-20.00 arasında hizmet veriyor. Turgut Özal Mahallesi’nde yer alan Cumhuriyet Akademisi Gençlik Kütüphanesi ise saat 09.00-23.00 arasında kapılarını açık tutuyor.

fethiyasar.jpg

AMACIMIZ OKUMAYI VE ARAŞTIRMAYI SEVEN BİR NESLİN YETİŞMESİDİR

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, kitap okuma alışkanlığının kazanılması için kütüphanelerin sayısının arttırılması gerektiğini belirterek, “Ülkemizde maalesef kitap okuma alışkanlığı yeterince yok. Bu alışkanlığın kazanılması için gerekli ortamların sağlanması gerekiyor. Bu, sınavlara çalışan, derslerinde başarılı olmak isteyen gençlerimiz için de geçerli. Çoğu genç evinde yeterli çalışma ortamı bulamıyor, huzurlu bir ortamda kitap okuyamıyor. Biz vatandaşlarımıza bu ortamları 12 kütüphanemiz ile sağlıyoruz. Amacımız okumayı ve araştırmayı seven bir neslin yetişmesidir. Bu doğrultuda hizmetlerimize devam edeceğiz.” dedi

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.