Yenimahalle'de apartmanın üçüncü katında çıkan yangın korkuttu

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde, Şentepe Mahallesi'nde bir apartmanın üçüncü katında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi sayesinde büyümeden söndürüldü.

Yenimahalle'de apartmanın üçüncü katında çıkan yangın korkuttu
Yayınlanma:

Yangın, apartmanın üçüncü katındaki dairenin balkonunda başladı. Henüz belirlenemeyen bir sebeple balkonda bulunan eşyalar tutuştu ve kısa sürede büyüyen yangın, apartman sakinlerine panik dolu anlar yaşattı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine hızla itfaiye ekipleri sevk edildi.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangını kontrol altına alarak söndürdü ve apartmanın diğer bölümlerine yayılmasını önledi. Yangında can kaybı ya da ciddi bir yaralanma yaşanmazken, balkon ve çevresindeki eşyalar hasar gördü.

Yangının çıkış nedeni ile ilgili incelemeler devam ederken, apartman sakinleri ve çevredeki vatandaşlar, yangının daha büyük bir felakete dönüşmeden söndürülmesinden dolayı itfaiye ekiplerine teşekkür etti. Yetkililer, benzer olayların önlenmesi için balkon ve açık alanlarda yanıcı maddelerin dikkatli bir şekilde depolanması gerektiği konusunda uyarılarda bulundu.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.