Yenimahalle'de Atatürk 100 korist ile özel konserle anıldı

Yenimahalle Belediyesi, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü 100 korist ile 10 Kasım’a özel konser ile andı.

Yenimahalle'de Atatürk 100 korist ile özel konserle anıldı
Yayınlanma:

Yenimahalle Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu, Türk Sanat Müziği Korosu ve Kent Orkestrası üyelerinden oluşan 100 koristin sahne aldığı etkileyici bir konser, Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi'nde gerçekleşti. Gösteriyi izlemeye gelenler arasında Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ve eşi Azize Yaşar, CHP İlçe Başkanı Gökay Yıldırım, Yenimahalle Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Kartal, belediye meclis üyeleri ve muhtarlar da yer aldı. Sanat dolu gecede, koroların performansı ve seçkin konukların katılımıyla unutulmaz anlar yaşandı.

Programın sunuculuğunu iki minik üstlendi. Duru ve Demir, program açılışında 'Mustafa Kemal’i Düşünüyorum' şiirini okudu. İki minik daha sonra Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'ı sahneye davet etti.

ybb-3069.jpg

Yaşar yaptığı konuşmada, Mustafa Kemal Atatürk'ü ve tüm şehitleri minnetle andıklarını ifade ederek, "Bu akşam, sadece kendi milletimiz için değil tüm insanlık tarihi için çok önemli bir insanı, büyük bir askeri dehayı, komutanı, devlet adamını, vatansever bir kahramanı, Türklerin Ata’sını, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete uğurlayışımızın 85’inci yıl dönümünü idrak etmek ve onu anmak için bir aradayız." dedi.

Atatürk'ün anısına 100 korist, Havada Bulut Yok, İzmir’in Kavakları, Vardar Ovası, Fikrimin İnce Gülü ve Bilal Oğlan gibi Atatürk'ün sevdiği şarkılara yer verdi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.