Yenimahalle'de kaçak bakkala suç üstü yapıldı

​​​​​​​Yenimahalle Belediyesi Zabıta Ekipleri, ruhsatsız olarak faaliyet gösteren bakkala baskın düzenleyerek ürünlere el koydu.

Yenimahalle'de kaçak bakkala suç üstü yapıldı
Yayınlanma:

Yenimahalle Zabıtası denetimlerine hız verdi. Zabıta ekibi, birçok gıda maddesinin ruhsatsız olarak satıldığı dükkânda, tatlıdan, çikolataya, kıymadan, tavuğa kadar birçok ürünün son kullanma tarihinin geçmiş olduğunu tespit etti.

Iraklı olduğunu dile getiren Baraa Hasan Ali adındaki bakkal işletmecisi, ürünlerini sadece Iraklı vatandaşlara sattığını söyleyerek kendisini savundu.

Zabıta memurlarının yaptığı kontroller esnasında, son kullanma tarihi geçmiş yüzlerce ürün tespit edildi.

zabita2.jpg

DENETİMLER DEVAM EDECEK

Yenimahalle Belediyesi Zabıta ekibinin yaptı denetimlerde halk sağlığını tehlikeye atan bisküvi, çikolata, cips, şekerleme, tavuk ve kıyma gibi çok sayıda ürüne el koyuldu.

Yenimahalle Belediyesinden yapılan açıklamada, ilçe sakinlerinin güvenli bir şekilde alışveriş yapabilmesi ve kaliteli gıda tüketebilmesi için denetimlerini titizlikle sürdürecekleri vurgulandı.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, cezacı bir belediye olmadıklarını belirterek, halk sağlığı ile oynayan kimseyi görmezden gelemeyeceklerini vurguladı. Başkan Yaşar, "Kimse bizden fırsatçılık yapan, hijyen kurallarına uymayan, bozuk gıda satarak halkın sağlığını hiçe sayan kişileri af etmemizi beklemesin. Denetimlerimiz ilçe genelinde devam edecek.” dedi.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.