Yenimahalle'de metruk binada 15 köpek ölü bulundu!

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde metruk binada 15 köpek ölü bulundu.

Yenimahalle'de metruk binada 15 köpek ölü bulundu!
Yayınlanma:
Güncelleme:

Son aylarda Türkiye'nin gündemi başıboş sokak köpekleri oluşturuyor. Türkiye'nin farklı illerinde başıboş sokak köpekleri, başta çocuklar olmak üzere herkesin korkulu rüyası haline geldi. Türkiye'de pandemiden sonra nüfus popülasyonu artan başıboş sokak köpekleri, agresif tavırlarıyla birçok vatandaşı korkutuyor. Ancak son aylarda hayvanlara yapılan eziyet oranlarındaki artış da dikkatlerden kaçmıyor.

Son olarak dün Başkent Ankara'da 15 sokak köpeği ölü bulundu. Olay, dün Yenimahalle ilçesinde yaşandı. Metruk bir binada köpek sesi duyan vatandaşlar, binaya girdiklerinde 15 köpeği burada ölü buldu.

Durum üzerine polis ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen polis ekipleri ve hayvanseverler, 7'si yavru 15 köpeğin ölü şekilde olduğunu tespit etti.

BELEDİYE'DEN AÇIKLAMA GELDİ

Yenimahalle Belediyesinin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Emniyet birimlerimizin bu vahim ve üzücü olayın tüm faillerini bir an önce bulup gerekeni yapacağına olan inancımız tamdır. Yenimahalle Belediyesi olarak olayın takipçisi olacağımızı bildirir, saygılarımızı sunarız." ifadelerine yer verildi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.