Yenimahalle'de seçim zaferi coşkuyla kutlandı!

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Yenimahalleli vatandaşların teveccühüyle 4. kez belediye başkanı seçildi. 2019 Mahalli İdareler seçimlerinde %58.35 oy oranıyla seçilen Başkan Yaşar, 2024 seçimlerinde oylarını arttırarak henüz resmi olmayan sonuçlara göre 59.16’lık oranla en yakın rakibine 114 bin 909 oy fark atarak Yenimahalle’de tarih yazdı.

Yenimahalle'de seçim zaferi coşkuyla kutlandı!
Yayınlanma:

Seçimin ardından ilk mesai gününde Yenimahalle Belediye Başkanlığı önünde düzenlenen 'Büyük Yenimahalle Buluşması'nda ilçe sakinleriyle bir araya gelen Fethi Yaşar, mutluluğunu vatandaşlarla paylaştı. Büyük buluşmaya; CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Taşçıer, Ankara Milletvekilleri Tekin Bingöl, Murat Emir, CHP İl Başkanı Ümit Erkol, CHP Yenimahalle İlçe Başkanı Gökay Yıldırım, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Keçiören Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan ve alanı dolduran ilçe sakinleri katıldı.

''SEÇİMİ BÜYÜK BİR OY FARKIYLA KAZANDIK''

Yaşar, 2009'dan beri ilçe sakinlerine hizmet ettiğini ve Yenimahalle'nin her yurttaşın belediyesi olması gerektiğini vurgulayarak, yeni dönemde de bu anlayışla devam edeceklerini belirtti. Seçimi büyük bir oy farkıyla kazandıklarını ve tüm yurttaşlara teşekkür ettiğini dile getirdi. Ayrıca, ilçenin gelişimini gururla paylaşarak, önümüzdeki beş yıl içinde Yenimahalle'yi Cumhuriyetin bir numaralı ilçesi yapmayı hedeflediklerini ifade etti. Yenimahalle'nin vergilerini vatandaşlara hizmet olarak geri götürmeye devam edeceklerini vurguladı.

yasarr.jpg

''GERÇEK BELEDİYECİLİĞİN NE OLDUĞUNU GÖSTERDİK''

Ankara’da kazanılan 16 ilçenin belediye başkanlarını tebrik eden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, “Yenimahalle örneğinde olduğu gibi CHP’li belediyelerin insan odaklı hizmetlerinin vatandaşlarımızdan takdir gördüğü ortadadır. Sizler olmadan böyle bir başarıyı elde etme imkanımız asla yoktu. Biz beton ve plastik yerine gerçek belediyeciliğin ne olduğunu gösterdik. Ankara halkı da rekor oyla bu belediyecilik anlayışını benimsedi ve sandıkta gereğini yaptı. Fethi Başkanın bir diğer başarısı da hiç kimseyi ayırmadan herkesi kucaklamasıydı. Biz hepinizden vergi alıyorsak hepinize eşit hizmet boynumuzun borcudur. Biz bu şekilde çalıştık ve bundan sonra da inşallah 16 belediyemizle böyle devam edeceğiz” dedi.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.