Yenimahalle'de iki aile birbirine girdi, operasyon nefes kesti

Ankara'nın Yenimahalle ilçesine bağlı Şentepe semti Kayalar Mahallesi'nde, iki aile arasında çıkan çatışma büyük bir gerginliğe yol açtı. Yaşanan olaylarda bir kişi başından yaralandı.

Yenimahalle'de iki aile birbirine girdi, operasyon nefes kesti
Yayınlanma:

Ankara'nın Yenimahalle ilçesine bağlı Şentepe semti Kayalar Mahallesi'nde, iki aile arasında çıkan çatışma büyük bir gerginliğe yol açtı.

4-001.jpg

DÜKKAN TAŞLANDI, SİLAHLAR ÇEKİLDİ

Sosyal medya hesaplarında yayımlanan görüntülere göre, olaylar bir süredir devam eden gerilimin ardından patlak verdi. Olayların ardından özel harekat polisleri bölgeye intikal etti.

İddialara göre gece saatlerinde iki aile arasında önce silahlı kavga yaşandı, ardından bu kavga sırasında dükkanlar taşlandı. Sokakların savaş alanına döndüğü olayların ardından vatandaşların ve bazı araçların panik içinde farklı yönlere hareketlendiği görüntülere yansıdı. Çok sayıda polis ve sağlık ekibinin olay yerine ulaştığı görülürken çatışmanın yaşandığı mahalleye TOMA'nın da geldiği belirtildi.

1.jpg

Olay yerinden kaçan bir şahsın elindeki silahla intihar edeceğini belirttiği ancak polislere teslim olması gerektiğini söyleyen kişilerin çağrılarına rağmen kaçtığı bildirildi.

ZANLI YAKALANDI

Gecenin ilerleyen saatlerinde edinilen bilgiye göre 21 yaşındaki Ulaş B. isimli kişi, daha önceden husumetli olduğu bir şahıs tarafından başından silahla vuruldu. Olayın ardından zanlı E.K., çevreye rastgele ateş açarak kaçmaya çalıştı ve polis ekiplerine de silah çekti.

Yunus polislerinin müdahalesiyle durdurulmak istenen zanlı, silahını doğrultarak çevreye ateş etmeye devam etti. Bu durum üzerine bölgeye Özel Harekat polisleri sevk edildi ve zanlı operasyonla yakalandı.

Zanlı, Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alınırken, başından ağır şekilde yaralanan Ulaş B. ise Yenimahalle Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Olayın detayları ve soruşturma devam ediyor.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum