Yıldız sanatçılar 19 Mayıs'ta Ankara'da sahne alacak

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nda ünlü sanatçıları Başkentlilerle buluşturacak.

Yıldız sanatçılar 19 Mayıs'ta Ankara'da sahne alacak
Yayınlanma:

Başkent 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı büyük bir coşkuyla kutlamaya hazırlanıyor.Ankara Büyükşehir Belediyesi, bu yıl da 19 Mayıs'ta renkli etkinliklere imza atacak. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı büyük bir coşkuyla kutlamaya hazırlanan Ankara Büyükşehir Belediyesi, Sanatçılar Gülşen, Murat Boz ile Mor ve Ötesi konserlerini Ankaralılarla buluşturacak.

Ünlü Sanatçı Gülşen, 17 Mayıs Cuma günü sahne alırken, 18 Mayıs Cumartesi günü Murat Boz, 19 Mayıs Pazar günü de Mor ve Ötesi konserleriyle etkinlik devam edecek.

abb-sonser.jpg

19 MAYIS COŞKUYLA KUTLANACAK

Sevilen sanatçılar Başkentlilerle buluşuyor. 17 Mayıs Cuma günü Gülşen’in konseri ile başlayacak olan kutlamalar; 18 Mayıs Cumartesi günü Murat Boz ve 19 Mayıs Pazar günü ise Mor ve Ötesi konserleriyle devam edecek.

Atatürk Orman Çiftliği Doğal Yaşam Parkı’nda düzenlenecek olan konserler için saat 16.00’dan itibaren Sıhhiye Zafer Çarşısı önünden ücretsiz ring seferleri de düzenlenecek.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.