Yola atlayan çocuğa otomobil çarptı!

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde meydana gelen olayda yola atlayan bir çocuğa otomobil çarptı. Kaza anı güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Yola atlayan çocuğa otomobil çarptı!
Yayınlanma:

Ankara’nın Yenimahalle ilçesinde yaşanan kaza yürekleri ağıza getirdi. Aşağı Yahyalar Mahallesi’nde, elinden düşen eşyasını almak için yola atlayan bir çocuğa seyir halindeki bir otomobil çarptı. Kaza anı çevredeki güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, yaralı çocuğa ilk müdahaleyi yaparak hastaneye sevk etti. Sağlık durumunun iyi olduğu belirtilen çocuğun tedavisi hastanede devam ediyor. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

TANIKLAR KORKU DOLU ANLARI ANLATTI

Kazayı gören mahalle sakini Atakan Gül, yaşadıklarını şöyle anlattı: "Büyük bir gürültü duyduk ve hemen dışarı çıktık. Bir çocuğa araba çarpmıştı. Hemen yardıma koştuk ve ailesini bulduk. Çocuk ilk anda çok kötü görünüyordu ama kısa süre sonra kendine geldi. Ambulansla hastaneye götürülürken durumu iyiydi. Herkes çok korkmuştu, çocuğun hayatını kaybettiğini sandık ama neyse ki ciddi bir yarası yoktu."

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.