YRP Pursaklar Adayı Bayram Baş, Gazeteci Ahmet Hakan'a bu çağrıyı yaptı

Yeniden Refah Partisi Pursaklar Belediye Başkan Adayı Bayram Baş, sosyal medya hesabından Hürriyet Genel yayın Yönetmeni Ahmet Hakan'a çağrıda bulundu.

YRP Pursaklar Adayı Bayram Baş, Gazeteci Ahmet Hakan'a bu çağrıyı yaptı
Yayınlanma:

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Pursaklar Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında babası Necmettin Erbakan'ın simgeleşen 'kamyon kasası' pozunu yeniden verdi. Bunun üzerine Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, 'kamyon kasası' üstünde seçim çalışması yapan YRG Genel Başkanı Fatih Erbakan'a göndermede bulunarak ''Biri organik, öbürü GDO’lu'' yorumunda bulunmuştu.

BAYRAM BAŞ'TAN ÇAĞRI GELDİ!

Yeniden Refah Partisi Pursaklar Belediye Başkan Adayı Bayram Baş, sosyal medyadan Ahmet Hakan'a cevap vererek bir çağrıda bulundu.

Bayram Baş, yaptığı çağrıda, "İmkânsızlıklar ve eşitsizlikler karşısında nasıl orantısız bir mücadele içerisinde seçim çalışması yaptığımızı, samimiyetle ve gayretle yaptığımız bu mücadeleyi bir gün bizzat gelip yerinde görmeye davet ediyorum." dedi.

Meclis üyesi adayları ve ekibiyle kamera karşısına çıkan Yeniden Refah Partisi Puraklar Belediye Başkan Adayı Dr. Bayram Baş, "94 ruhuna öykündüğümüz gerçeğinin yanında; o ruhu Pursaklar'ımızda, Ankara’mızda ve yurdun birçok yerinde yaşatıyoruz." diyerek Ahmet Hakan'a 'GDO' tepkisini gösterdi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.