Yüksel Arslan istifa etti: ASKİ Spor'un yeni başkanı kim olacak?

Sosyal medya hesabından isim vermeden Ekrem İmamoğlu'nu eleştirdiği öne sürülen Ankara Milletvekili Yüksel Arslan, Mansur Yavaş'ın "Kendisine tavsiyem bu paylaşımı silmesidir" açıklaması yapmasının ardından ASKİ Spor Kulübü Başkanlığından istifa etti. Arslan'ın yerine ASKİ Spor Başkanlığına kimin seçileceği ise merak konusu oldu.

Yüksel Arslan istifa etti: ASKİ Spor'un yeni başkanı kim olacak?
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: BERAT TEMİZ

Ankara Milletvekili Yüksel Arslan, geçtiğimiz haftalarda sosyal medya hesabından "Proje Çocuk", "Siyasi kalpazan" ve "Tek derdi kendi kariyeri ve ona çizilen rotada yürümek" gibi ifadeler kullandığı bir paylaşım yaptı. Arslan'ın isim vermeden yaptığı bu paylaşımda İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu kastettiği iddia edildi.

Arslan'ın paylaşımına tepki gösteren Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, "Bu açıklamaları onaylamıyorum. Arslan'a tavsiyem bu paylaşımı silmesidir." dedi. Yavaş'ın tepkisinin ardından bir açıklama daha yapan Yüksel Arslan, Ankara Büyükşehir Belediyesi ASKİ Spor Kulübü Başkanlığı görevinden istifa ettiğini açıkladı.

yavas.jpg

"BELEDİYE İLE BAĞLARIMI KOPARTTIM"

İstifasının ardından bir televizyon kanalında konuşan Yüksel Arslan, "Benim üzerimden başkanın yıpratılması beni çok üzdü. Başkanımla da aramız açılmış oldu. Belediye ile bütün bağlarımı koparttım. Resmi olarak ASKİ Spor Başkanlığı görevinden de istifa ettim. Genel kurul karar alacak, ben de imzalayacağım." dedi.

YENİ BAŞKAN KİM OLACAK?

Arslan'ın istifasının ardından ASKİ Spor Kulübü'nde henüz yeni başkanın seçilmediği öğrenildi. ASKİ Spor Kulübü'nün yeni başkanının kim olacağı ise merak konusu oldu.

ZİYARETLER ABDULLAH ÇAKMAR'A

Henüz yeni başkanın seçilmemesi nedeniyle ASKİ Spor Kulübü'ndeki ziyaretler Genel Koordinatör Abdullah Çakmar'a yapılıyor. Kulübün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımlarda da sporcular, hocalar ve yetkililerin Çakmar'ı makamında ziyaret ettiği görüldü.

ziyaret.jpg

ABB Başkanı Mansur Yavaş'ın silinmesini istediği 22 Eylül tarihli o paylaşım, Yüksel Arslan'ın X hesabında hâlâ duruyor. Söz konusu paylaşım 2 milyonun üzerinde görüntüleme aldı.

arslan-paylasim.jpg

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.